2777
2789
ممنون عزیزم 

الان تگت میکنم داخل تاپیک یکی 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

کسی می دونه گرفتگی بینی و خلط پشت حلق از چیه پسر من سه ماهه نمیشه همش تو خواب خفه میشه از خواب می‌پر ...

عزیزم من نمیدونم .اما با توجه ب صحبتایی ک کردین ...دخترمنم حالت خفگی داشت و موقع خواب انگار فقط از دهان نفس میکشید چون دهنش همش باز بود و دماغش انگار گرفته بود .صدای خس خس هم میداد .جوری بود ک وقتی صدا میداد یا خمیازه میکشید اصلا بهش نمیومد برای ی نوزاد باشه اون صداها...منو شوهرم خیلی ترسیدیم چن بار بردیم دکتر ک گفت از کولیک و ریفلاکسشه...هم دارو برا بینیش داد و هم برا کولیک و ریفلاکس...

از طرفی شما احتمالا شیر زیاد بهش نمیدی؟؟؟وقتی شیر میدی آروقش میزنی یان؟؟؟بعد شیر خوردن سرپا نگهش می داری ایا؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من نمیدونم .اما با توجه ب صحبتایی ک کردین ...دخترمنم حالت خفگی داشت و موقع خواب انگار فقط از د ...

من خودمم احتمال میدم از رفااکس باشه شبا هم بیشتر میشه نزدیک صبح که خیلی بدتر میشه چون همش خوابیدس بچه شما چند ماهشه خوب شد یا نه

چکار کردین مال شما هم از نوزادی بود اونم خفه میشد

اره تقریبا از نوزادی میشه گفت ولی از دو سالگی عود کرد یعنی کل پاییز و زمستون همینحوره 

هیچی کلی دکتر بردم همشون میگن الرژی 

اسپری بزنم براش و ماسک داشته باشه 

هیچ راه حلی نداشت برام

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستــا  https://harfeto.timefriend.net/16267932972920  
یعنی الان خوب نشده

نه پنج سالشه الان 

از وقتی زمستون تموم شده نه خروپف میکنه ن دماغش کیپه

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستــا  https://harfeto.timefriend.net/16267932972920  
من خودمم احتمال میدم از رفااکس باشه شبا هم بیشتر میشه نزدیک صبح که خیلی بدتر میشه چون همش خوابیدس بچ ...

دختر من ۳۹روزشه...

عزیزم اگ از رفلاکسشه ک ب احتمال زیاد برا اونه حتما حتما ببر دکتر و پیگیر باش...چون من دیروزم ک بردم دکتر بهم گفت کولیک ۹۰درصد نوزادا دارن و جای نگرانی نیس اما رفلاکس دقیقا رو مغز بچه اثر میزاره و باید درمان باشه و طولانی نشه ...آجی شرمنده اگ ترسوندمت. اینارو گفتم ک بدونی  وحتما ببری دکتر ...ریفلاکس هم همراه همه نوزادا هست اما سریع درمان شه بهتره..من از دیروز شروع کردم ب دارو دادن. خداروشکر ک کولیکش نشون داده ک بهتره .ریفلاکسشم دارم ادامه میدم ببینم خدا چی میخواد ...اما ی چیز دیگه اینکه من بچم تا قبل دیروز با دهان باز میخوابید چون از دماغ انگار کیپ بود و نمی تونست از دماغ نفس بکشه اما از دیروز ک قطره برا بینیش دکتر داد و برا رفلاکش داروشو استفاده کردم دهنش دیگه باز نیس و بستس!!!

دختر من ۳۹روزشه... عزیزم اگ از رفلاکسشه ک ب احتمال زیاد برا اونه حتما حتما ببر دکتر و پیگیر باش...چ ...

باورت میشه که تو این سه ماه شاید هزار تا دکتر بردیم دیگه وقتی اسم دکتر میارم شوهرم دعوا می‌کنه انگار من از خدامه بچه عذاب بکشه

باورت میشه که تو این سه ماه شاید هزار تا دکتر بردیم دیگه وقتی اسم دکتر میارم شوهرم دعوا می‌کنه انگار ...

آخی عزیزدلم..

بیچاره شوهرتون حتما از اینکه نتیجه نمیگیرن ناراحته وگرنه اون همه دکتر هم باهاتون نمیومد 

اصلا تو فکر نباش بخدا حتما خوب میشه شاید زمان ببره اما خوب میشه تو فکر نباش..

بچه بزرگ کردن سختیهای خودشم داره دیگه عزیزم