2777
2789
عنوان

اطراف تهران با 3 میلیارد کجا ویلا بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 54 پست
میگن تهران میخوام ویلا بخرم میگم کردان جزو تهران نیست 

بنده خدا هیچ جا نگفته تهران میخوام ویلا بگیرم

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر برای تفریح میخواید تو یه روستای خوش آب و هوا بگیرید حتما همین کردان اگر روستای با صفایی هست برا ...

اره واقعا ولی کردان هواش خوبه . اصلا این مقالشونو میتونی بخونی که درباره بهترین جای کردان برای خرید ویلا گفتن https://zavilla.ir/kordan/

دقیقا . ولی واقعا ویلاهای خوبی ساختن تو سایت زاویلا داشتم میگشتم اصلا حال کردم. مخصوصا زعفرانیهه که ...

تهران دشت اگر اشتباه نکنم  هم خوبه شهرک سازی شده هست نگهبانی داره و از امنیت خوبی برخوداره 

چند سال قبل یکی از بستگان که خودشون هم کردانی هستن تو باغشون سوئیت زدن بنده ی خدا هر سری یه سری وسایلشون رو بردن

دیگه دزد همه جا هست باید مراقبت کرد. ولی تهراندشتم خیلی قشنگه اره

تو باغ سگ داشتن اما انقدر بزرگ نبود که سریداری داشته باشه برای اوقات فراغت خودشون بود حتی درب ورودی سالن رو باز کرده بودن برده بودن البته قضیه مال چند سال قبله هنوز دوربین واینجور امکانات باب نشده بود 

درسته دوساعت راهه ولی خیلی هواش خوبه رودخانه داره حتی . هرچی باشه از تهران تمیز تره

توجه کن که سند داشته باشه

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
میخوام نزدیک تهران باشه. شمال دیگه انقد آدم رفته کلا بد شده

سومی قشنگ تره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
2810