2777
2789

حالا دکترم گفت یا سلفری انجام بده یا تا ازمایشا مرحله دوم صبر کن منم هزینه سلفری رو ندارم از ییه طرفم دارم میمیرم از نگرانی چکار کنم 

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم هنوز به مرحله سونو ان تی نرسیدم ولی مگه زیر ۲ و ۵ نرمال نیست؟ برای شما هم زیر ۲و نیمه یکم

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
انشالله که چیزی نیست برای من ۲.۵ بود سل فری دادم اوکی بود پسرمم الان ۴ سالشه و شکر خدا عالی

خداروشکر گلم از بس گریه کردم سرم داره میترکه 

انشالله که چیزی نیست برای من ۲.۵ بود سل فری دادم اوکی بود پسرمم الان ۴ سالشه و شکر خدا عالی

ببخشید سل فری چیه؟

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
خداروشکر گلم از بس گریه کردم سرم داره میترکه 

ای خدا منم خیلی گریه کردم توروخدا تو اینکار رو نکن بسپار بخدا من خودم رو داغون کردم وقتی پسرم دنیا اومد شیر نداشتم خیلی سختم شد با شیر خشک سعی اصلا بهش فکر نکن سل فری هم نده 

ب حرف دکترت گوش کن و سلفری یا هر کاری لازمه انجام بده،شده طلا بفروشی یا پول قرض کنی ولی انجام بده

دوتا دکتر دیگه نشون دادم گفتن نیازی به سلفری نیست