2777
2789

اینا چیزاییه که دکترم نوشت تا من برم آزمایش بدم،آیا به چیزی شک کرد؟

اینو هم بگم چون دوتا سقط مکرر داشتم به دکتر گفتم یه آزمایش جامع برام بنویسه که خوب چک بشم،خودشم همون لحظه داخل مطب سونوی واژینال انجام داد،ظاهرا همه چیز خوب بود چند روز قبلشم سونو رحم رفتم اون هم گفت همه چیز خوبه ظاهرا،،

عکس رنگی هم نوشت که انجام دادم ولی هنوز نبردم پیش دکترم تا جواب آزمایش خون بیاد،نگرانممم،،آخه بعضی گزینه ها برای سرطان تخمدان این چیزاس😫

آیا برای همه اونایی که سقط داشتن می‌نويسن ؟؟؟

ن بابا نترس

نوشته یه وقت کیست شکلاتی نداشته باشی

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شاید مشکل از اسپرم شوهرته انقد دنبال مشکل تو خودت نباش 

اره دیگه خانما اول خودشو فدا میکنن سالم که بودن میرن سراغ آقایون،،آقام که میگه عجله کردی رفتی زیر دم و دستگاه بسپرش به من برات بچه ردیف میکنم😄😬

ن بابا نترس نوشته یه وقت کیست شکلاتی نداشته باشی

خدا از دهنت بشنوه آخه من به همه چی مشکوکم 😫😫به عکس رنگی رحمم به آزمایش که نوشت و انگار خیلی اساسی بررسی کرد😵‍💫

البته خودم از دکتر خواستم گفت گرون میشه گفتم عیبی نداره میخام بررسی کامل بشم بعد اقدام کنم

بشین سرجات دختر جان. هیچیت نیس. اصلا شما درد تخمدان داشته باشی کیست داشته باشی لکه بینی و.. اینارو م ...

هیچکدوم از اینارو نداشتم اصلا خیلی هم پریودیم منظمه😔😔