2777
2789

زبان

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلاس چگونه از خرافات به دور باشیم!!:) ببخشیدا چون در مورد موکل پرسیده بودین. اینا همش خرافاته.... بس ...

بنظرم ذهنتون خیلی محدوده که هرچی که درک نمیکنید میگید خرافات!!!

شما وجود موکل رو چطور برای من توضیح میدین؟

شما خدا رو هم نمیبید پس وجود ندارع ؟ینی خدا این دنیارو فقط برای ادما خلق کرده و موجود دیگه ای نیست این توضیح دادنی نیس باید چیزایی ببینید ودرک کنید تا ب باور برسید حالا من کل دلیلم بیارم ب وجودش تو ذهن شماست که اینا خرافاته

خب من خیاطی بلدم 

خیلی عالیه. من وقت ندارم زیاد که برم یاد بگیرم. ولی برای خودم دوست دارم لااقل زمانی که بچه‌دار شدم و کار بیرون نرفتم حتما کلاس خیاطی برم. ی کلاس فن بیان هم هست خیلی دوست دارم برم و ی کلاس هنری برای وقتی که توی خونه خواستم کار کنم مثل میناکاری یا جواهردوزی  یا ... که هنوز در مورد اینکه کدوم باشه فکر نکردم

هر زمینه‌ای که دوست داری و به سبک زندگیت می‌خوره. به‌نظر من زبان همیشه به‌دردبخوره. خیاطی، عکاسی و گلیم هم انتخاب منه. آشپزی، کیک و شیرینی. قلاب بافی بلدم ولی دوست دارم بیشتر یاد بگیرم. قبلا دوره کمک‌های اولیه رو گذروندم که فکر می‌کنم هرکسی باید بلد باشه. شاید یه روزی برنامه نویسی رو هم تو برنامه‌ام بذارم.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
شما خدا رو هم نمیبید پس وجود ندارع ؟ینی خدا این دنیارو فقط برای ادما خلق کرده و موجود دیگه ای نیست ا ...

دقیقا درست میگی . من چون بهش باورندارم شما هم توضیح بدی فایده‌ای نداره . فقط میخواستم یکم اطلاعات کسب کنم