2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تلاشتو بکن حالا ناامید نشو انشالله یه خبری خوبی درراهه😍

همچنین گلی ❤

واقعا امیدوارم 

ولی الان که نگاه میکنم ما که از آینده خبر نداریم شاید  چیزی که میخوام و بهش نرسم تلاش می‌کنم ولی 

اما انقدر کارایی مثل کامپیوتر و حسابداری و زبان و مدرک میگیرم و کار میکنم تا به یه شغلی برسم 

همچنین گلی ❤ واقعا امیدوارم  ولی الان که نگاه میکنم ما که از آینده خبر نداریم شاید  چیزی ...

موفق میشی مطمئن باش

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
هر رشته ای سخته برای خودش ولی سختی تجربی هم تو درساش هست هم تو رقابت  تعداد کنکوریای تجربی خیل ...

اگر تجربی و برای علاقه بخونم و برام مهم نباشه منبع درآمدم از تجربیه و رشته تاپ بیارم مثل دندون و دارو و اینا که اصلا علاقه ندارم به این رشته های تاپ 

و روحیه خوبی دارم میتونم تجربی و بخونم بنظرت

اگر تجربی و برای علاقه بخونم و برام مهم نباشه منبع درآمدم از تجربیه و رشته تاپ بیارم مثل دندون و دار ...

اگه علاقه داشته باشی که تجربی خیلی شیرینه و اینکه اگه درامد برات زیاد مهم نباشه قطعن میتونی بخونی

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

منظورم از درامد اینکه فقط رو پزشکی و اینا زوم نکنی پیرا پزشکیم قبول شدی بری

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
منظورم از درامد اینکه فقط رو پزشکی و اینا زوم نکنی پیرا پزشکیم قبول شدی بری

راستش من اصلا به پزشکی فکر نمی‌کنم شد شد نشد دنیا قرار نیست بخاطر من وایسه که در کل یعنی برام مهم نی قبول بشم یا نه تو رشته های تاپ پیرا پزشکی هم اوکیه کلا 

راستش من اصلا به پزشکی فکر نمی‌کنم شد شد نشد دنیا قرار نیست بخاطر من وایسه که در کل یعنی برام مهم نی ...

پس اونوقت تجربی خیلی خوبه نسبت به بقیه رشته ها

دلایل زیادی داره 

مثلا پایه ضعیف 

یا مثلا کتاب خوب و مفهومی نمی دونن بعد می رن سراغ تستی 

هی منبع عوض میکنن در حالی که به یه منبع به تسلط کافی نرسیدن 

خیلی ها فقط کتاب جلوشون بازه و تمرکز ندارن و افراد فک می کنن خیلی خوندن چون همش داخل اتاق بودن

استعداد ها متفاوته 

خیلی ها می خونن خوبم پیش می رن برنامه مرور درست و حسابی ندارن