زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سختش میکنن خیلی سخت ولی خوب بالاخره یه چیزی قبول میشی دیگه
میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند
یه سوال الان شما کنکور میدین فقط اختصاصیه؟ عمومیا رو چیکار میکنین پس؟
میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند
هر سری هم ظرفیت محدوده ک ۸۰ درصد همونو هم سهمیه ای ها گرفتن چیزی واسه ماها ک واقعا علاقه داریم و داریم خودمونو میکشیم با درس نمیمونه
فک کردین چرا انقد خطای پزشکی زیاده؟انقدر کسایی ک ن علاقه دارن ن ذره ای چیزی حالیشونه فقط ب خاطر اینکه چس کلاس بذارن ک پزشکی میخونن با پارتی میرن بالا معلومه اینجوری میشه
آره دقیقا خیلی بی عدالتی توش هست کلا تو کنکور ولی آخه تجربی که کلا رشته سختیه قبول دارم واشب ...
هر رشته ای سخته برای خودش ولی سختی تجربی هم تو درساش هست هم تو رقابت
تعداد کنکوریای تجربی خیلی خیلی زیاده و پذیرش رشته های تاپ خیلی کمه واسه همین میگن تجربی خیلی سخته
زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......
آره دیگه منم همینو میگم یعنی حداقل بعد تلاش یه چی باید قبول شی دیگه حتی پایین ترین رشته تجربی
تلاشتو بکن حالا ناامید نشو انشالله یه خبری خوبی درراهه😍