2777
2789

دخترم امروز ۳۵روزشه...شیر خودم کمه و رفلاکس داره در کنارش ببلاگ ای ار میدم بهش..چن روزه یبوست شده...شیاف گلیسرین گرفتم وقتی میزنم با زوری ک میزنه ب زور دفع میشع ..اما تا نزنم تا دوروز فقط زور میزنه و گریه میکنه قرمز میشه اما نمیتونه دفع کنه ..اما شیاف ک‌میزنم حالا درسته با زور اما سریع پشت سرش دفع میشه حالا خواستم بدونم ۱.آیا شیاف گلیسرین براش ضرر نداره؟یا اینکه چن روز ی بار براش استفاده کنم؟؟؟

سوال دومم اینکه همینجا دوستان گفتن ماهم مشکل بچه شمارو داشتیم و دکتر در کنار ببلاگ آی آر. قطره خوراکی بادام شیرین رو تجویز کرده ک راحت بتونه دفع کنه و یبوست نشه!!!!

اره واقعا بادام شیرین براش خوبه؟؟؟؟

اصن کسی اینارو استفاده کرده؟؟؟چطورن براش؟توروخدا بگید بچم خیلی اذیته

فقط نگید ببر دکتر ک هربار میبرم میگن چیزیش نیس خوب میشه اعصابمو خورد کردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به این پیج پیام بده کمکت میکنن

پیج طب اسلامیه

Tebbeislami

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
توروخدا چرا کسی جواب نمیده 

از شیرخشکش نیست؟؟؟؟؟من یبار به دخترم ببلاک دادم بچم همش‌میخوابید  بعد دیگه ندادم.شیرخودمم میدادم کنارش شیرخشک نان.ولی دکتر گفتوبرای اینکه سینتو بگیره شیرخشک ببلاک بده.۲تا۳باز بهش دادم بچم فقط خواب بود دیگه ندادم