2777
2789
عنوان

کلاس رباتیک

2569 بازدید | 19 پست

دوستان سلام تو استان زنجان کسی می دونه کلاس رباتیک خوب مسابقه اینا ببرن کجاس دخترم ۶ سالشه خیلی علاقه داره همش یه چیز درست کنه از صب تا شب از این کار لذت می‌بره نمیدونم تهران ببریم کجا ؟ زنجانم جایی نمی‌شناسم 

۶ سال برای رباتیک زوده عزیزم باید نقشه خوانی بلد باشه و هم اینکه هویه و بعضی از وسایل و لوازم برای بچه خطرناکه

اجازه بده بره مدرسه خوندن نوشتن یاد بگیره و تو همون مدرسه از معلم ریاضی و علومش میتونی بپرسی کجا ببریش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ سال برای رباتیک زوده عزیزم باید نقشه خوانی بلد باشه و هم اینکه هویه و بعضی از وسایل و لوازم برای ب ...

عزین رباتیک برت بزرگسال میشناسی جایی

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
شما خودتون تجربه داشتی برا بچه ها تون یا ....

من بچه ندارم اما خودم عضو تیم رباتیک بودم و رشته دانشگاهمم مرتبط بود اما من زمانی که راهنمایی بودم با رباتیک اشنا شدم و علاقمند شدم البته هم سن و سال دختر شما که بودم به ساختن وسیله خیلی علاقه داشتم به نظر من بهترین کلاس برای دختر شما سفالگریه چون هم خلاقیت داره هم بی خطره و هم کار با سفال ارامش بخشه و باعث میشه ایده پردازی کنه

عزین رباتیک برت بزرگسال میشناسی جایی

بعضی مدارس غیرانتفاعی دارن و دانشگاه های فنی هم تیم رباتیک دارن که بچه های خود دانشگاه هستن اما کلاس بیرون میتونید از مجتمع فنی بپرسید دارن یا نه چون من خیلی وقته از این فضا فاصله گرفتم

برادر زاده من 7ساله بود شروع کرد تو خانه رباتیک زنجان دوازه ارک بود اونموقع الان رفته شهزک اندیشه تا قبل کرونا مسابقه ام داشتن بین استانی ولی تا الان که 13سالشه میره کلاس

کلاس خیلی خوبیه امسال برا کلاس کامپیوترم ثبت نام کرده 

برادر زاده من 7ساله بود شروع کرد تو خانه رباتیک زنجان دوازه ارک بود اونموقع الان رفته شهزک اندیشه تا ...

موفق باشه انشالله ،دیباگران میگی اون تو اندیشه است پرسیدم هفته ای. یه بار همونه ؟اسمش عوض کرده

بعضی مدارس غیرانتفاعی دارن و دانشگاه های فنی هم تیم رباتیک دارن که بچه های خود دانشگاه هستن اما کلاس ...

ممنون عزیزم

بعد ی سوال

باید حتما قبلش ریاضی فیزیک خونده باشی؟من رشتم انسانی بوده قبلا چون

سررشته ندارم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
۶ سال برای رباتیک زوده عزیزم باید نقشه خوانی بلد باشه و هم اینکه هویه و بعضی از وسایل و لوازم برای ب ...

لگو چی کلاس های لگو هم هست ؟؟اونا چی اونام خطر داره

ممنون عزیزم بعد ی سوال باید حتما قبلش ریاضی فیزیک خونده باشی؟من رشتم انسانی بوده قبلا چون سررشته ...

اگر بخواد در اینده و در سن بالا ادامه بده بله قطعا باید رشته ریاضی باشه اما قبل از انتخاب رشته هم میتونه بره یاد بگیره در حد همون علومی که قبل از ورود به دوره دوم یاد میگیرن

اما برای ادامه دادن و شرکت در مسابقات قطعا باید ریاضی  فیزیک باشه

اگر بخواد در اینده و در سن بالا ادامه بده بله قطعا باید رشته ریاضی باشه اما قبل از انتخاب رشته هم می ...

ممنون گلم

ممنون عزیزم بعد ی سوال باید حتما قبلش ریاضی فیزیک خونده باشی؟من رشتم انسانی بوده قبلا چون سررشته ...

من فکر کردم شما استارتر هستین 😅 اگر کلاسهای بیرون برید بهتون اموزش میدن در حد پایه البته باز بپرسید من نمیدونم الان کلاسها به چه صورته