2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی زدم از کی کمپرس سرد بگذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 50552 بازدید | 23 پست
نجی جان بچه وقتی شیر میخوره بهترین زمانه که بهفمی تب داره چون حرارت بدنشو وقتی تو بغلته قشنگ احساس میکنی
زندگی مثل دیکته است می نویسیم و پاک میکنیم .... غافل از روزی که بگویند "برگه ها بالا"
بهار جون یعنی اگه خیلی بدنش خدایی نکرده داغ بود میشه شک کرد؟بعد یه سوال دیگمم اینه که قطره استامینیفون رو تا چند روز باید بدم؟و یه سوال دیگمم اینه که دخترم نمیزاره پاهاشو ببندم بعد از واکسن چیکار کنم؟
عاشقتم خدااااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین دختر من ک برای واکسنش اذیت میکنه 24 ساعت تب میکنه فکر کنم حداکثر همون 24 ساعت قطره استامینوفن بدی کافیه مسکن هم هست برای درد پاش هم خوبه فقط شب حواست باشه تبش بالا نره اگه بالا رفت هر 4 ساعت قطره بده و نهایتا پاشویه کن
زندگی مثل دیکته است می نویسیم و پاک میکنیم .... غافل از روزی که بگویند "برگه ها بالا"

گفته دکتر محمد رضا غفاری ..دکتر نوزادم برای مامانای دیگه که بعدا شاید این مطلب براشون مهم بشه

دکتر گفت به من که نیم ساعت قبلش قطره آستامینوفن بهش بدم و بعدش هر۴ ساعت یکبار و تا ۴۸ ساعت حمامش نکنم و اینکه  ۵ تا۶ ساعت اول کمپرس سرد و بعدش گرم بذارم

امیدوار مفید برای بقیه باشه