2777
2789
من تک فرزندم خیلی دوست داشتم خواهر یا داداش داشته باشم اما....

فکر نمیکردم تو همچین تاپیکی کاربر مرد ریپلای کنه 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو تا دارم با اختلاف ۸ سال. گاهی خوبه گاهی هم دونفر پوست آدم رو میکنن به جای یه نفر.ولی خدا روشکر از بودنشون راضیم. زحمتت دو برابر میشه سختی تربیت کردن هم دوبرابر میشه ولی از دو نفر عشق میگیری

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

کسی که میخواد سختی بچه رو بکشه نظرش مهمه نه نظر آقایون 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

من توی وضعیت ۵ فرزندی قرار دارم 😂😂

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

دومی به شرط سلام جسم و روح ..داشتن کمکی 

و فاصله سنی کم بین دو فرزند ...

دخترم ۱۲سالشه با پسرام ۵ساله اصلا نمیسازن و دعوا عادیه بین خواهر برادرا ولی سن نزدیک هم که از عهده کتک هم بربیان 

دخترم پسرمو محکم میزنه به حدی که کبود میشه اونم کتاب و وسیله هاشو داغون میکنه .. دخترم سن بلوغ و نیاز به رسیدگی داره و پسرا تمام وقتم میگیرن .. من بارداری دومم بخاطر دخترم قبول کردم که تنها نمونه ولی دوقلو شدن و بیشتر تنها شد😔😅

😊❤️😊

ما ۵تاایم بیا چه چندتا بهت قرض بدم 😐😂

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
2810