2777
2789
عنوان

اونایی که اعتقاد دارن فقط بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 80 پست
برای بدهکاری روش دیگه یادت میدم. اول صلوات بعد میگی  الهم اغننی ب حلالک ان حرامک و بفضلک عمن س ...

برای ازدواج چی

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای ازدواج سریع تر با اونکه میخوام یا جلب محبتم اثر داره فدات شم؟

ن الان بهت میگم. اگر عاشق کسی هستی و محبتش و تسخیرش رو میخوای ی نماز فوری فوتی عالی هستـ نماز ممتحنة. طرف دیوونه میشه برات

ولی خونه دار شدن یه دعای دیگست. که فقط یک آیه توی کل قرآن ب نیت خونست الان پیداش میکنم میگم. برام مع ...

بعد یه جا نوشته برای جادو با گلاب و زعفران باید خود آدم بخوره

یه جا نوشته به آبی مونده بشه با آب غذا درست بشه به هر کی بخورونی مثل زلیخا و یوسف میشه عشق شون …

اینا واقعیه ؟

بعد یه جا نوشته برای جادو با گلاب و زعفران باید خود آدم بخوره یه جا نوشته به آبی مونده بشه با آب غذ ...

گلم خیلی راهها هستـ مثلا با ۲۷ دونه فلفل سیاه. ک یازده بار سوره ولضحی ب نیت مطلوب میخونی. طرف با کله برمیگرده. 

گلم خیلی راهها هستـ مثلا با ۲۷ دونه فلفل سیاه. ک یازده بار سوره ولضحی ب نیت مطلوب میخونی. طرف با کله ...

یعنی آیه 100صد بار باید بخونم؟ برای ازدواج چی؟ کسی رو هم دوست ندارم

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

https://manv.blogsky.com/1397/05/12/post-7/دعای-صحیفه-متن-عربی-و-ترجمه-ی-فارسی-دعای-صحیفه 

لینک کامل و بدون حذف دعای صحیفه جبرئیل 

اینم اینجا خیلی شنیدم نتیجه گرفتن و عالیه 

گلم شرمنده امشب گیج خوابم فردا براتون توضیح میدم شما پیام جهت یادآوری بفرست برام تا فردا با تمرکز بهت بگم چ کار کنی