2777
2789
اسب موزیکال [ ]

قیمت : ۳۸,۰۰۰  تومان

اسب موزیکال

مری گوراند موزیکال ایده ای خوب برای تزیین اتاق کودکان و نوجوانان است.ایده ای جذاب و آرام بخش که گذر زمان را برایتان موزون و دل انگیز می کند .

یک روز کاری خسته کننده داشته اید و کودکتان بی قرار است و گریه می کند و شما زمان زیادی برای آرام کردن دلبندتان ندارید ولی او نیاز به یک لالایی گوشنواز و دلنشین دارد ، چرخ و فلک فانتزی را کوک می کنید و با صورتی خندان مقابل کودکتان قرار می دهید اسب موزیکال می چرخد و با ریتمی دل انگیز می نوازد و دلبند شما آرام می شود .
به گفته روانشناسان اشیاء متحرک توجه کودکان را جلب می کند . وقتی او گریه می کند اسبهای موزیکال می چرخند و او نگاه می کند و چرخ و فلک می نوازد و کودک گوش می دهد و این لالایی موزون و آرام بخش او را به خوابی ناز و عمیق فرو می برد .
سفر به کودکی !

حتی خود شما هم ازدیدن چرخ و فلک موزیکال هیجان نوستالژیکی را در درون خود احساس می کنید که به خاطرات خوب کودکی تان پرتاب می شوید و از تصور دوباره ی آن لحظات شیرین لذت می برید .

نوای دل انگیز این چرخ و فلک حسی را در درون تان بیدار می کند که توصیف ناشدنی است . چیزی در درون تان شما را صدا می زند و این تجربه شیرینی مثال نزدنی است .
http://asanbekhar.com/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.