2777
2789

۲۴

موهاتو مشکی بزار

من خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی✨️😇من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هشتادی معلم بشم 🩵بعدش یه ازدواج موفق با یه آقای همچی تموم 👐🏼  بعدش هم یه دخمل تپل مپل ...  میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه تا کسی نتونه مانع رسیدن به هدفم بشه ، دیگه کسی نتونه بخاطر مشکل چشمام اذیتم کنه😭یا اباعبدالله من ازت قبولی فرهنگیان و یه همسر خوب میخوام که خودت تائیدش کنی..⭕ ☆) 👉🏻تاپیکایی با این علامت ، آرزوهایی که بعدا بزودی بهشون میرسم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2810