2777
2789
میخوایم اونجا خونه بخریم میخوام بدونم کسی هست که منو راهنمایی کنه ؟
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که دلش مثه دریا بزرگ باشه ، که مجبور نباشی واسه اینکه تو دلش جا بشی خودت و کوچیک کنی ...
به سلامتی خانوومی . من اونجا زندگی نمی کنم ولی دو سه بار رفتم اونجا . نسبت به اسمش که میگن هشتگرد ولی خیلی خوب و اصولی درست کردن بر مبنای اصول شهرسازی اونجا رو درست کردن و هرچیزیش سر جای خودشه . فکر کنم در آینده نه چندان دور یکی از جاهای خوب برای زندگی باشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی در مورد اونجا تحقیق و مطالعه کردم. تنها نکته منفی اونجا لرزه خیزی و همچنین آلودگی احتمالی کارخانه سیمان آبیک هست که بعضا به اونجا هم میرسه. ولی بازهم هواش عالیه نسبت به تهران ما از دست آلودگی هوا و شلوغی تهران داریم فرار میکنیم
خیلی با خودمون کلنجار رفتیم اما بالاخره تصمیم گرفتیم. داریم ریسک زیادی میکنیم. من میخوام استعفا بدم. از شهرک غرب تهران که سالهاست اینجا زندگی میکنیم داریم میریم هشتگرد جدید که با این مسکن مهری هم که اونجا حسابی ساختن احتمالا خیلی از نظر فرهنگی و اجتماعی اذیت بشیم اما از آلودگی راحت میشیم و هر لحظه منتظر یه مریضی جدید نخواهیم بود.
خیلی با خودمون کلنجار رفتیم اما بالاخره تصمیم گرفتیم. داریم ریسک زیادی میکنیم. من میخوام استعفا بدم ...

سلام وقت بخیر ،فکرکنم دیگه بسلامتی نقل مکان کردین وحسابی جا افتادین تا امروز ،راستش منم باخانواده قرار ساکن هشتگرد جدید بشیم ولی متاسفانه هرروز گریه میکنم میشه ازاوضاع اونجا یکم برام حرف بزنید ممنون میشم