2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا میشه ی لحظه بیایین دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 41 پست
اگ نی نیت سرحال گریه میکنه شیر میخوره هر ۱/۵ساعت ادرارش رنگش طبیعیه و زیاده حالش خوبه فعلا سردی بخور ...

باشه عزیزم ممنون .دقیقا چیزی ک گفتی همرو داره ولی باز زرده .ادرارش زیاده 

۴.۵روز زیر دستگاه بوده. خودمم گفتم دوباره ولی گفتن نمیشه همون کافیه اگ دوباره بزاری آب بدن بچه کم می ...

برا من نداشت رو ۱۳ بود آوردم خونه ۲ بار رفت زیر دستگاه بچم هر۲  بارم خون از کف پا گرفتن که ببینن زردی خوب شده یا نه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم ممنون .دقیقا چیزی ک گفتی همرو داره ولی باز زرده .ادرارش زیاده 

هرچی ادرار کنه ینی بدنش مایعات داره حالش خوبه زودم زردیش دفع میشه نگران نباش چیزی نیس پسر منم مرخص کردنی ۱۲ بود صورتش زرد بود چشماشم یکم داشت تو خونه خودش کم کم کشیده شد رنگ پوستشم سفید میشه بخاطر زردی تا دوماه هی تغییر میکنه آخر سفید میشه

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
خدا از دهنت بشنوه. بخدا از ترس و استرس نمیدونم چیکار کتم

استرس نداشته باشیم ک اسممون مادر نیس فدات شم نگران نباش صبوری کن با بسم الله بهش شیر بده خوب خوب میشه تاپیک آخر منم نگاه کن موقع شیر دادن ترخدا از ته دل دعا کن🙏

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
برا من نداشت رو ۱۳ بود آوردم خونه ۲ بار رفت زیر دستگاه بچم هر۲  بارم خون از کف پا گرفتن که ببین ...

اگر اشتباه نکنم ۱۴۹۰ تماس بگیرین 

یا درمانگاه شبانه روزی 

من جای شما بودم منتظر پیام کسی نمی‌شدم یه ضرب بچم و برده بودم دکتر عزیزم

استرس نداشته باشیم ک اسممون مادر نیس فدات شم نگران نباش صبوری کن با بسم الله بهش شیر بده خوب خوب میش ...

الهی ک ب حق علی و پنج تن علی 

بحق فاطمه زهرا 

بحق سربریده ی حسین و دل سوخته ی زینب 

ب حق رقیه و یتیمان خاک کربلا هرچی سریعتر بچتون شفا پیدا کنه و از روز اولشم بهتر بشه عزیزم توکلت بخدا..خدا بزرگه از ته دلم برات دعا کردم بخدا 

الهی ک ب حق علی و پنج تن علی  بحق فاطمه زهرا  بحق سربریده ی حسین و دل سوخته ی زینب  ...

قربون نفست خدا حاجت دلتو بده نی نی خوشگلتم زود زود خوب میشه ممنونم از دعات گلم 🧡🧡🥺