بچم تازه از بیمارستان آوردم برا زردیش بستریع بود .رو ۱۱.۱۲بود زیر دستگاه ک بود اومد ۸..حالا دوباره رنگش زرد شده چشام زرده زرد.بخدا هم خودم هم همسرم خیلی میترسیم. چیکار کنیم ...بعضی از دوستان و اینجا تو نی نی گفتن ک سه رو فقط شیر خشک بده رفع میشع ..باشه من میتونم شیرخشک بدم اما بچم ریفلاکس داره و دکتر گفته نباید شیرخشک بخوره!!!!!!البته نظر دکتر این بود نمیدونم حرفش درست بود یان!!!چون خیلی زیاد دیدم بچه هایی ک رفلاکس داشتن شیر خشکی بودن!!!
حالا خانوما توروخدا من چیکار کنم؟؟بهترین شیرخشک برارفلاکس چیه؟ک تو این سه روز ب دخترم بدمک هم برا زردیش باشه بیاد پایین هم مشکلی برا رفلاکسش نباشه!!!الان شیرخشک ببلاکarمیدم ولی همش بالا میاره از طرفی یبوست هم شده خیلی زور میزنه و قرمز میشع اخرشم دفع نمیشه شاید ب زور در روز ی بار!شما چی پیشنهاد میدین شیرخشک؟؟؟
ی چیز دیگه اینکه خانوما من دخترم روز اول سفید بود وقتی هم ک بردیم زیر دستگاه برا زردیش دوباره از حالت زردیش و قرمزیش اومد بیرون و سفید شد اما الان قرمز و زرده!ینی امکانش هست دخترم این رنگی بمونه و دیکه سفید نشه؟؟؟اگ دوباره سفید میشه چقد طول میکشه تا سفیدیش برگرده ؟؟؟