2777
2789

بچم تازه از بیمارستان آوردم برا زردیش بستریع بود ‌.رو ۱۱.۱۲بود زیر دستگاه ک بود اومد ۸..حالا دوباره رنگش زرد شده چشام زرده زرد.بخدا هم خودم هم همسرم خیلی میترسیم. چیکار کنیم ...بعضی از دوستان و اینجا تو نی نی گفتن ک سه رو فقط شیر خشک بده رفع میشع ..باشه من میتونم شیرخشک بدم اما بچم ریفلاکس داره و دکتر گفته نباید شیرخشک بخوره!!!!!!البته نظر دکتر این بود نمیدونم حرفش درست بود یان!!!چون خیلی زیاد دیدم بچه هایی ک رفلاکس داشتن شیر خشکی بودن!!!

حالا خانوما توروخدا من چیکار کنم؟؟بهترین شیرخشک برارفلاکس چیه؟ک تو این سه روز ب دخترم بدمک هم برا زردیش باشه بیاد پایین هم مشکلی برا رفلاکسش نباشه!!!الان شیرخشک ببلاکarمیدم ولی همش بالا میاره از طرفی یبوست هم شده خیلی زور میزنه و قرمز میشع اخرشم دفع نمیشه شاید ب زور در روز ی بار!شما چی پیشنهاد میدین شیرخشک؟؟؟

ی چیز دیگه اینکه خانوما من دخترم روز اول سفید بود وقتی هم ک بردیم زیر دستگاه برا زردیش دوباره از حالت زردیش و قرمزیش اومد بیرون و سفید شد اما الان قرمز و زرده!ینی امکانش هست دخترم این رنگی بمونه و دیکه سفید نشه؟؟؟اگ دوباره سفید میشه چقد طول میکشه تا سفیدیش برگرده ؟؟؟ 

ببرش دکتر

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

برای زردیش یه قطره هست الان اسمشو یادم نیست اونو که بدی شکمش همش کار میکنه زود زردیش رفع میشه.جاشو خنک نگه دار.خودت مایعات زیاد بخور ک شیری رقیق بشه بچه از یبوست دراد.بعد دوسه ماهم رنگ پوستش خوب میشه نگران نباش.

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرمزا ب مرور سفید پیشن بعد خودتم میوه زرد زردچوبه روغن حیوانی کاچی نخور ک بچت زردی نگیره و اینکه گرمیم نخور و چیزای خنک بخود ک بچت از شیرت تغذیه کنه خوب باشه اگه خونتون افتاب میگیرم بچتو لباساش دربیار بزار جلو افتاب و ببر ازمایش بگیرن اگه میترسی بالا باشه من این نجربه ها از مادر شنیدم من بچه ک بودم زردی داشتم 

میشه برا فسقل من یه صلوات بفرستید سالم سلامت بیاد تو بغلم 

ببر دکتر زده به چشماش حتی شبونه 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊