2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد عمل هایمنکتومی(برداشتن پرده بکارت)

| مشاهده متن کامل بحث + 8924 بازدید | 176 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینه اش توافقیه معمولا...اما پیش هوشبری بری کمتر حساب میکنه

حدودا چه قدرمیشه؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
دخترخالم ۳ تاپرده داشت وکیپ ومسدود بود با جراحی برداشتن نمیدونم هزینش چقدشد ولی زیاد نیست عمل سرپایی ...

حدودا هم نمیدونید؟

مراقبت خاصی داره؟ سخته!؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ارتجاعی هستی؟ بخاطر درد موقع رابطه میخوای عمل کنی؟

ارتجاعی نه اما مسدود 

برای برداشتن پرده که تو رابطه ازبین نره

آهان ببخشید اطلاعی در این مورد نداشتم 

ان شاالله اگر نیاز به چنین عملی داری یه دکتر خوب سر راحت قرار بگیره و مشکلی برات ایجاد نشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
تو مطب انجام میشه . هزینشو نمیدونم  با لوبریکانتم امتحان کردی ؟

اره نمیشه که نمیشه 

با بی حسی انجام میشه 

عمل سختی نیس

هزینه ها فکر کنم الان ۵ اینا میگیرن

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
2810