2777
2789
اگر فاویسم نیست سبزی غلفه بگیر درشت درشت خرد کن لختش کن با پارچه ببند در حد نیم ساعت ۴۵ دقیقه یادت باشه بشوریشوناااااا دختر من با این کار زردیش از ۱۷ اومد ۱۲ و بعد ۷ خود آزمایشگاه شک کرده بود اینو یه دکتری که واسه عشایر کار میکرد بهمون گفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
دختر منم زردیش پایین نمیومد.البته توی دستگاه میذاشتیم پایین میومد بعد در روز دوباره بالا میرفت کلی هم آزمایش گرفتن.آخرش هم گفتن زردیه شیر مادره.دکترا میگن حتما شیر مادر بخوره.اما ی دکتری به من گفت دو روز شیر خودت رو قطع کن شیر خشک بده اینکارو کردم واقعا معجزه شد از ۱۳اومد ۷
دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
سبزی غلفه رو بزن تو گوگل عکسش رو ببین تو سبزی خوردن هست لختش کن فقط پوشک باشه سبزی رو بشور خرد کن مثل وقتی سبزی خورشت رو خرد میکنی ولی درشت تر بذار رو بدنش مثل قنداق با یه پارچه ببندش بذار یه نیم ساعت رو بدنش بمونه
سلام مامانا. دختر منم موقع تولدش زردیش 11/5 بود. دقیقا لب مرز بود برا بستری. بهش مدام شیر می دادم چون با دفع کردن زردیش هم دفع میشه. با اینکه کلی طول کشید و مشکل دفع داشت اما با اولین دفع مدفوعش خیلی زود زردیش از بین رفت. در ضمن خودم مدام ترنجبین و شیر خشت میخوردم