دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کم پیش میاد و در ضمن اگر نعریفش و کنی و در پی تعبیرش باشی واست اتفاق میوفته چون جذبش میکنی پس کلا بیخیال خوابا بشید ممکنه اصلا قرار نبوده اتفاق بیوفته ولی شما از بس تو فکرش بودین جذبش کردین
خوابا من همشون یه معنایی دارن کم پیش میاد خواب چرت پرت ببینم😂
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
به اون دوستمون هم گفتم بیشتر بخاطر اینه که تعریف میکنید و جذبش میکنید وگرنه شاید اصلا قرار نبوده این ...
تعریفم نمیکنم نصفیاشو
یهو چند روز بعدش میبینم خوابم تعبیر میشه
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
مثلا چند روز قبل از فوت داییم خواب دیدم بارونورعد وبرق وحشتناکی داره میاد و من گریه میکنم و داییمم دوردستم ایستاده و من طرفش میدوم...