2777
2789
عنوان

سیکل آی وی افم کنسل شد😭😭

327 بازدید | 12 پست

خدایا حکمتتو شکر😭😭

حالا این اواخر همش دیواره رحمم اوکی شده بود ایندفه هرچی دکتر دارو داد از ۵ بالاتر نرف

دکترم گف حیف جنیناته برو ماه بعد بیا

چیکار کنم تو این ی ماه ک  دیواره رحمم خوب شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضخامت تحت تاثیر استرس هست کمی دمنوش های گیاهی ارامشبخش بخور هر روز هم یکیش بخور که یه وقت بد نباشه برات 

گل گاوزبان، بابونه، بادرنجویه ، 

خواب به موقع و‌کافی شب ها زود بخواب صبح زود بیدار شو

ورزش بکن هم استرست کم میشه هم خوترسانی به رحمت بیشتر میشه برای دیواره و هم خسته میشی شب زود خوابت می بره ورزش هم بدنسازی و… نباشه ورزش سبک انجام بده مثل پیاده روی، یوگا 

و در اخر اصلا نگران نباش کنسل شده شاید خدا می خواد طبیعی بهت بچه بده پس هر چی پیش میاد از ته دلت بگو خدایا شکرت راضی هستم به رضای تو… بهترین ها برات رقم می خوره

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

اصلا اصلا چیزهای قاعده اورنخور منظورم چیزهای که خونربری شدید کنی مثل زعفران چیزهای گرمی بعد تا میتونی انجیرخشک به خورروز۳ تا کافیه  ماهی جیگر خوبه کندربجو ولی بعد انتقال دیگه ماهی وجیگر سوسیس کالباس نوشابه نخور ازمن بشنو حتی پرسیدی گفتن اشکال نداره بازم لب نزن تا چهارماه درعوضش چیزهای مقوی بخور 

تا ماه دیگه

هفته ای ۳یا۴بار لوبیا سبز بخور

هر شب زیر نافت رو موقع خواب با روغن سیاهدانه چرب کن تا رحمت گرم بشه

تغذیه پروتئینی داشته باش ،یعنی حبوبات و سینه مرغ حتما تو برنامت داشته باش

چهار مغز بخور حتما

قرص امگا ۳،کلسیم،ویتامین E،کیوتین  حتما اینا رو تهیه کن و بخور

اسفناج و برگهای سبز تیره استفاده کن

انشالا رحمت کاملا آماده میشه،هم رحمت هم بدنت

خیلی مواظب باش سرمانخوری چون تب برات سمه

یکی دو هفته قبل انتقالت زیاد بیرون نرو و با افراد بیمار اصلا رودر رو نشو

تا جایی که میتونی قبل از آی وی اف، ایمنی بدنتو بالا ببر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم
ضخامت تحت تاثیر استرس هست کمی دمنوش های گیاهی ارامشبخش بخور هر روز هم یکیش بخور که یه وقت بد نباشه ب ...

مرسی عزیزم

اتفاقا تواین چند روز بخاطر فوت ی نوجوان از اقوام خیلی گریه کردم و حال روحی خوبی نداشتم.احتمالا بخاطر اون شده.ممنون بخاطر حرفای آرمش بخشت.انشالا بحق این روزهای عزیز هرچی از خدا میخوای بهت بده

تا ماه دیگه هفته ای ۳یا۴بار لوبیا سبز بخور هر شب زیر نافت رو موقع خواب با روغن سیاهدانه چرب کن تا ...

ممنون عزیزم ک برام وقت گذاشتی.حتما کارایی ک گفتی رو انجام میدم.برام دعا کنید