2777
2789

شش ماهم هست مادرش میبره دکتر ولی اصلا فرقی نکرده..قبلا مثلا ۲۰ کلمه بلد بود بگه یهو پسرفت کرده همونارم نمیگه..پسرفت علامت چیه؟

خیلی نگرانه دوستم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر خواهر شوهرم ۴ سالشه حرف نمیزنه .

فقط چند تا کلمش رو متوجه میشی.

عین خیالشم نیس میگه بالاخره حرف میزنه.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

میتونه از علائم اوتیسم باشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه جاریم یه اب و بابا و مامان تو یکسالگی گفت دیگه تا چهار سالگی حرف نزد

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

کاش به بچه فشار نیارن. دختر منم حرف نمیزد، دو سالگی بردم گفتار درمان اصلا همکاری نکرد، ولش کردم البته باهاش زیاد صحبت کردم ولی نذاشتم متوجه شه که دارم باهاش کار میکنم الان خیلی بهتر شده کلمه میگه جمله میگه ولی هنوز رون صحبت نمیکنه که جای تمرین داره

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹