2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی که بچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که هیچکس جای هیچکس نباشه ولی نه چرا بخوام با یه پسری که ازدواج نکرده و هی بخواد تو زندگی بهم ...

پسره چشم وگوششوبازکنه کسیکه مناسبه بگیره بیخودمیکنه بعدنم سرکوفت برنه کسی مجبورش نکرده که

شما کلیات رو گفتین و طبق عرف جامعه غریب به ۹۰ درصد در وهله اول بلافاصله میگن نه و اشتباهه چنین ازدواجی .

اما باید جزیات رو هم  دونست تا بشه گفت درسته یا غلط .

مثلا موقعیت مالی و اجتماعی و خانوادگی دو طرف

خصوصیات اخلاقی دوطرف

میزان استقلال دو طرف

و حتی نوع و مدت  آشنایی

و طبق چه میزانی دو نفر با موقعیت متفاوت تصمیم ب ازدواج گرفتن  

و حتی خصوصیات اخلاقی و .... دختر ۱۲ ساله 

البته تو این ازدواج  خانم باید بیشتر دقت کنه .هم دختر در حال بلوغ داره  و هم اینکه مخالفت شدید خانواده شوهر خیلی خیلی معضل بزرگی می تونه درست کنه .

در کل ان شاالله هر تصمیمی خیریت هر دو طرف رو داشته باشه 

الهم عجل الولیک الفرج
ببینید اونی که بچه نداره خیلی فرق میکنه 

بازم دخترعمه شوهرم دوسال پیش شاغل بود ی خاستگاربراش اومد ی مردی ک دوتابچه داشت و زنشو بخاطرکرونا از دست داده بود الان خوشبختن حتی حاملس خودش همیشه میگ شاید یکم سخته ولی عاشق زندگیشه

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
پسره چشم وگوششوبازکنه کسیکه مناسبه بگیره بیخودمیکنه بعدنم سرکوفت برنه کسی مجبورش نکرده که

خب همین دیگه وقتی خانمه پخته تر هست چرا باید قبول کنه پسررو رد کنه که دیگه اصرار به خانوادش نکنه کام اونارو هم تلخ کنه من به شخصه پسرام همچین انتخابی داشته باشن اجازه میدم ولی باید قید منو برای همیشه بزنن

بازم دخترعمه شوهرم دوسال پیش شاغل بود ی خاستگاربراش اومد ی مردی ک دوتابچه داشت و زنشو بخاطرکرونا از ...

انشالله خوشبخت شه اونا هم کسی مانع ازدواجشون نبوده ولی این خانواده پسره راضی نیس ارزش خودشو میاره پایین