2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی که بچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 51 پست

ب نظر من دختر یا پسری ک‌ جدا شدن یا همسرشون فوت شده باید با کسی ازدواج کنن ک مثل خودشون ازدواج ناموفق داشته تا بتونن درک درستی از زندگی داشته باشن...خلاف این ب مشکل میخورن

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میشه خودتون راهنماییم کنید 🌺 من در مورد کنکور و حال روحی از یکی اقوام راهنمایی خواسته بودم هر د ...

بعد از دو روز جواب داده!بگو باشه هر وقت وقت کردید در مورد اون موضوع که پیام فرستادم صحبت میکنیم 

اصلا موضوعی نیست ک یکی بانصیحت درستش کنه

ددستوغلطیش برمیگرده ب اون پسرو خانم

مشخصا مسعله راحتی نیست ازدواج پرازمشکلو سختیه اما خیلی ب چشم دیدم ازاین موارد ک ازدواج کردن مشکلیم نداشتن

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
اصلا به صلاح نیس اون خانم هم حق زندگی و خوشبخت شدن داره ولی با یکی که مثل خودش هست چرا دست گذاشته رو ...

اتفاقا دختره بره با یکی مث خودش خوشبخت تر میشه .. پسر ازدواج‌ نکرده همچین گوهر نایابی هم نیست خامه تجربه زندگی مشترک نداره طول میکشه تا مرد کامل بشه اون زن بیچاره رو دق میده باید بره با یه دختر خام مث خودش....

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴
اصلا به صلاح نیس اون خانم هم حق زندگی و خوشبخت شدن داره ولی با یکی که مثل خودش هست چرا دست گذاشته رو ...

چ مسخره چ ربطی داره هرکسی شیرایطش طوریه

چون ی بارازدواج کرده ادم نیست دیگ؟

دخترخاله من بعدچن سال ازدواج جدا شد بعدبا ی پسری ازدواج کرد الان باهم بچه دارن خیلیم خوشبختن

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
خب اونم دل داره چرامخالفت کنه شماخودت بودی مخالفت میکردی باپیشنهادخوی

انشالله که هیچکس جای هیچکس نباشه ولی نه چرا بخوام با یه پسری که ازدواج نکرده و هی بخواد تو زندگی بهم سرکوفت بزنه اره من اشتباه کردم تویی که بچه داشتی رو گرفتمو غیره …….  که دیگه نمیخوام بگم ،اینو بگه چه شخصیتی برای آدم میمونه الان پسره باد تو‌کلشه مطمئن باش به رخش خواهد کشید یه روزی