سلام ،دوست داداشم میخواد با خانمی ازدواج کنه که یک سال از خودش بزرگتره و یه دختر دوازده ساله هم داره،خانواده پسره مخالفن وپسره از داداشم خواسته که مامان و بابای ما با پدر و مادرش حرف بزنن و راضیشون کنن،من گفتم اصلا نباید مامان و بابام این کار رو کنن که اگه در آینده مشکلی پیش اومد تقصیرش نیفته گردن ما،به نظرتون همچین ازدواجی میتونه موفق باشه اصلا درسته یه پسر مجرد با همچین موردی ازدواج کنه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
اگه میشه خودتون راهنماییم کنید 🌺 من در مورد کنکور و حال روحی از یکی اقوام راهنمایی خواسته بودم هر دو نزدیک به ۲۰ هستیم اما اون بزرگتره اون پسره. همیشه خودش میگفته کاری داشتی پیام بده چون من کنکوری هستم ، پریشب پیام دادم تازه ۷ صبح امروز یه عکس فرستاده گفته ببخشید سر کلاسم ( دانشگاه میره ) خالی شم جواب میدم . من چی بگم ؟
خواهر من مجرد بود با دامادمون ک مطلقه و ی پسر داشت ازدواج کرد. خودش گفت عیبی نداره اما واقعا سخت و گاهی ب مشکل میخورن
پشیمون از ازدواجش
امیرمحمد نازنینم روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘