با ۲۲واندی سن اصلا نمیتونم بچه بازی های پسر۲۵ ساله رو تحمل کنم این ازدواج اشتباهه چون علاوه بر .ضع مالی و تفاوت سنی ، تو دوره های مختلف زندگی هستن
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان داداشت جو گیر شده دو سه سال دیگه میفهمه چه غلطی کرده باید بذارین خودش سرش به سنگ بخوره فقط بهش بگین چند سال اول خودتم هنوز بچه ای بچه نیارین که خانوم بره و زحمتش بیفته گردن ما
بهش بگید انشالله که باهم راه بیایید ولی اگه نشد به هیچ وجه بچه نگه نمیداریم برات یا واسه مهریه از ما کمک نخوای
با ۲۲واندی سن اصلا نمیتونم بچه بازی های پسر۲۵ ساله رو تحمل کنم این ازدواج اشتباهه چون علاوه بر .ضع م ...
وای دقیقا ما هم الان چهار سال اختلاف داریم شوهرم ۳۴سالشه بعضی موقع ها میگم کاش ۴۰ساله بود
یه دوست دارم مجرده با یه پسر ۲۴ساله دوست بود همش از دستش گریه میکرد میگفت فقط گیر میده با موتور بریم دور بزنیم که پیش دوستاش خودنمایی کنه که من دوست دختر دارم یا همش لاتی و با فحش حرف میزد عین بچه ها اهل تلافی و لج بازی بود تا کات کرد با یه پسر ۳۵ساله دوست شد میگفت بمیرمم دیگه با زیر سی سال همکلام هم نمیشم