2777
2789
عنوان

داداششم میخاد ی خانم بزرگتر از خودشو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2531 بازدید | 121 پست
خوب اونطوری که شما میگیدهم ممکنه باشه.اینطوری هم که ممکنه باشع که همه چی عالی باشه.اخلاق و درک و عقل ...

سی و نه سالشه 

از چهل و دو‌سه سالگی ممکنه یائسگی شروع بشه 

بعد نابارور میشه خانوم

مردهای الان نود درصدشون بعد ازدواج با بهترین کیسها هم پشیمون میشن 

من بخدا ابجیم جدا شده ی پسره میخوادنش ابجیم همش بهش میگه نه ما بدرد هم نمی‌خوریم 

اگه تا سه چهار سال می‌بود و خانم مجرد می‌بود خوب بود.ولی هفت سال بنظرم اختلاف زیادیه هرکار کنی بعد زایمان خودشو نشون میده.یکی از فامیلامون اینجوری ازدواج کرده پسره لاغر و قد متوسط خانمه الان شده نزدیک ۸۰چ۹۰کیلو یعنی شدن مثل مادروپسر.یکی دیگم هست اونم۷سال اختلاف پسره تازه اوج جوونیش خانمه موهاش داره کم کم سفید میشه.درسته همه چی چاره داره ولی واقعا نمیشه جلوی افزایش سن رو گرفت.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفت سال،والا من قضاوتش نمیکنم الجی من سه ساله طلاق گرفته از خونه بیرون بیرون می‌ره این  خانم ب ...

خومیدونی اینجوری برید هرچی هم فرداشدبگیدخودت خواستی شایدواقعا حس خوبی  درکنارش داره بزارازدواج کنه انتخاب خودشه به مامانت ام بگو الکی حرص نخوره خودش خواسته اگه فردا ما مخالفت کنیم میگه شما مانع شدید هزارحرف دیگه براتون درمیاره  داداش ات انتخاب شو کرده  

من خودم ۶ سال از شوهرم کوچکترم مشکلش چیه بچه ها؟ چرا همتون می گین پشیمون میشن مردا 

من خیلیا رو دیدم از نظر سنی بزرگترن ،۶سال که چیزی نیس ،خیلی هم خوشبحتن 

اما مطلقه بودن اینجا اصل موضوعه 

ببین داداشت کار خودشو میکنه سرآخر پس بهتره برید تحقیق کنید در مورد زنه ببینید چطور آدمایی هستن اگه خ ...

بایا این داداش من خله هرکی دوست شدو میخواست بگیره

با یکی از همکلاسیام دوس شده بود نامزدی بوده طلاق گرفته بود مامانم مخالفت کرد دختره ازدواج کرد الان باز شده 

داداشم پول نداره فکر‌میکنی زنه باهاش ادامه مبده، ده روز بعد خواست جدا بشه مهریه رو کی باید بده 

اعصاب خوردیش مال کیه ما

مامانم همینطور داره گربه می‌کنه نمی‌دونم چیکار کنم

عزیزم حق دارن.😞یاد داداش خودم میفتم. زمانی که مامانم حالش بد شد به خودش اومد 

داداشم خیلی پولداره و خونه و ماشین خیلی عالی و کار خیلی عالی 

گفت عاشق شدم و اون خانم پسر 12 ساله داشت و از داداشم 10 سال بزرگتر 

چه روزایی رو گذروندیم و در نهایت انقد مامانم حالشون بد شد داداشم منصرف شد البته ما اعتقادی نداشتیم ولی دوتا از فامیلا حال بدمون رو دیدن گفتن رفتیم براتون دعا نویس و دعا گرفتیم که وصلت نکنن

این خانما بعضیا خیلی بلدن. از داداشم ماهی 8 میلیون پول می‌گرفت 

داداشت چندسالشه؟نمیدونم چرااین ازدواج زیاد شده،اشنای خانوادگیمونم پسرش با سن۲۸و۲۹ رفت خانمی رو گرفت که پسرش ۲۲سالشه😬

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اگه تا سه چهار سال می‌بود و خانم مجرد می‌بود خوب بود.ولی هفت سال بنظرم اختلاف زیادیه هرکار کنی بعد ز ...

اخه اگه چهرشو ببینی بخدا خیلی بزرگتر داداشم 

این تیپ و قیافش اصلا یجوری بود 

هفت سال،والا من قضاوتش نمیکنم الجی من سه ساله طلاق گرفته از خونه بیرون بیرون می‌ره این  خانم ب ...

ببین گلم از جانب من به مامانت بگو اگه نزاری بگیره با هر کسی ازدواج کنه دلش پیش اولیه و بعد ممکنه خیانت کنه 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

خالم  از شوهرش هشت سال بژرگترع مشکلی ندارن 

قیافه هم اصلا مشخص نیست همو دوست دارن

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

از آشناهای ما ۶۰سالش بود آقاعه بعد فوت همسرش رفت یه زن گرفت نصف سنش که مطلقه بود 

اوایل آقاعه تحمل میکرد چون زنه هیچ کاری نمیکرد تو خونه حتی لباساشو مرده باید میشست 

خلاصه یک سال بعد آقاعه گفت من نمیخوامش بخدا تنهایی راحت ترم 

که مهرشو داد طلاقشو داد مهریه شم کم بود 

بعد ها فهمیدن دوتا خواهرن روششون همین بوده 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔