2777
2789
عنوان

داداششم میخاد ی خانم بزرگتر از خودشو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2531 بازدید | 121 پست
خوشگله؟

نه به خوشگلی نه به پولداری من مورد دیدم هیچکدومشو نداشته و با پسر مجرد از خودش کوچکتر ازدواج کرده البته من قضاوت نمیکنم منظورم اینه ربطی به این موارد نداره نمیددنم دلیلش چیه که جدیدا تو جامعه زیاد شده 

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
بدا خوشگل هم نبود سنش میخوره خیلی بالا باشه من می‌دونم داداشم رو هوس داره تصمیم میگیره چوبش هم میخور ...

عزیزم من خودم به دعا و جادو و جنبل معتقد نیستم ولی این خانم اهل این چیزا نیست؟ هرچند خودمم مخالفم ولی آدم وقتی مستاصل میشه همه این موارد به ذهنش میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم زندگی ها فرق داره ما تو روستاییم و این چیزا رو خوب نمیدونن مامانم انقد غصه میخوره میگه تو فامی ...

لاژم نیس فامیل بدونه که مطلقه هست ،به برادرتون همه جوانب و عواقب رو بگید ،ازش صادقانه علتشو بخوایین و توضیح بدید اگه قانع نشد ، پشتش وایستیذ به خواسته اش احترام بزارید،و بگید به خاطر به تصمیماتت احترام میزاریم

چون اگه باهاش نباشید زنده برادرتونو ازتون جدا میکنه باید دشمن رو نزدیک خودتون نگهدارید

نه به خوشگلی نه به پولداری من مورد دیدم هیچکدومشو نداشته و با پسر مجرد از خودش کوچکتر ازدواج کرده ال ...

من فک میکنن با عرض معذرت ،چون این خانما راحترن میفهمید که از چه نظر میگم ،بیشتر پسرا رو تور میکنن

در نهایت هم کاری که از دست شما برمیاد اینه که با سیاست عقب بندازید و بذارید بدون ازدواج رابطه داشته باشن.والا داری میگی داداشم میگه خودم کاری بکنم.اگر میتونید با سیاست عقب بندازید

عزیزم من خودم به دعا و جادو و جنبل معتقد نیستم ولی این خانم اهل این چیزا نیست؟ هرچند خودمم مخالفم ول ...

میگن هست دعا گرفتن برای داداشت آخه فکر کن میگه یا میان یا خودم میرم عقد میکنم 

ولا حق داری چه شهر چه روستا برای هر کسی این شرایط پیش بیاد اذیت میشه بحق همین شبهای عزیز هر چه خی ...

من بخدا ابجیم جدا شده ی پسره میخوادنش ابجیم همش بهش میگه نه ما بدرد هم نمی‌خوریم 

بدا خوشگل هم نبود سنش میخوره خیلی بالا باشه من می‌دونم داداشم رو هوس داره تصمیم میگیره چوبش هم میخور ...

خب بزارید خودش سرش به سنگ بخورد 

ما ترکا میگیم اوزو توشن آغلاماز

یعنی هرکس خودش بیافته گریه نمیکنه ،

من فک میکنن با عرض معذرت ،چون این خانما راحترن میفهمید که از چه نظر میگم ،بیشتر پسرا رو تور میکنن

بله متوجه ام نمیدونم والا چی بگم شایدم این باشه

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
میگن هست دعا گرفتن برای داداشت آخه فکر کن میگه یا میان یا خودم میرم عقد میکنم 

ببخشید شما هم نمیشه برید دعا بگیرید؟ بلد نیستم ولی اگر چنین چیزی واقعا هست با چی رفع میشه؟ 

نذر کنین چون واقعا رضایت مادر نباشه خوشبخت نمیشن 

نمیدونم این خانما چه هنری دارن با پسرا اینکارا و میکنن

منطقی باش فاز دفاع از زنان برندار  خانم ها سریعتر باروری شونو از دست میدن  و اکثرا بعد ز ...

خوب اونطوری که شما میگیدهم ممکنه باشه.اینطوری هم که ممکنه باشع که همه چی عالی باشه.اخلاق و درک و عقل هر دو طرف شرطه.من گفتم که اگر خانومه مشکل دیگه ای نداشته باشه سن و طلاق به تنهایی نمیتونه یه زندگی رو ناموفق کنه