بایا این داداش من خله هرکی دوست شدو میخواست بگیره با یکی از همکلاسیام دوس شده بود نامزدی بوده طل ...
پس داداشت اینطوریه،حرف هم که اینطور مواقع قبول نمیکنن.چارش همون صبر کردنه.بگید باشه ولی الان نه.خلاصه به روشی که خودتون میدونید عقب بندازید.انشاالله هر چی خیره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چرا این ازدواجا انقدر زیاد شده بخدا همونه دخترا موندن و خواستگار ندارن
انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
داداشتون خیلی کوچیکه. جالبه اون خانم چطور میتونه با کسی که بچه هست ازدواج کنه چون برای یک خانم 33 ساله واقعا 25 ساله مناسب نیست. پسر 25 ساله سرشار از هیجانه
يه پسر عمه دارم وضعش توپه همكاراشم همه ديگه وضع خوب تحصيل كردس ميگفت پريشب خيلي از همكارام با ...
وای همه چی شده پول 😐😐😐
والا من یه زندایی داشتم یه روز که داییم اومد خونه دید نیستش سه روز با مامان باباش همه جارو گشتن یهو خودش اومد گفت طلاق میخوام و مهریه اشم بخشید باردار بود سقط کردن و جدا شد الان اومده شانس من با پسر خاله ی شوهرم که اونم جدا شده بود ازدواج کرده و پسر وضع مالیشم خوب نیست ولی مجبورش کرد عروسی بگیره
مگه تضمینی هم هست که با از خودش کوچیکتر ازدواج کنه خوشبخت بشه بزارین اگه واقعا عاشقشه ازدواج کنه حدا ...
عزیزم بعدا فراموش میکنه و میفهمه چه اشتباهی کرده. کوچیکتر بودن فقط اینجا مهم نیست مهم اینه ایشون یکبار شکست خوردن و چه تضمینی هست بعذ ازدواج با برادر استارتر بازهم شکست نخورن با توجه به اینکه 8سال هم بزرگترن پس تناسب سنی هم ندارن
ازدواج سابق اون خانوم مشکل نیست ، مشکل بزرگ بودن و وضع مالی داداشته راهنماییش کن برن مشاوره ولی بعید میدونم پشیمون بشن
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)