نه به خوشگلی نه به پولداری من مورد دیدم هیچکدومشو نداشته و با پسر مجرد از خودش کوچکتر ازدواج کرده البته من قضاوت نمیکنم منظورم اینه ربطی به این موارد نداره نمیددنم دلیلش چیه که جدیدا تو جامعه زیاد شده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم زندگی ها فرق داره ما تو روستاییم و این چیزا رو خوب نمیدونن مامانم انقد غصه میخوره میگه تو فامی ...
لاژم نیس فامیل بدونه که مطلقه هست ،به برادرتون همه جوانب و عواقب رو بگید ،ازش صادقانه علتشو بخوایین و توضیح بدید اگه قانع نشد ، پشتش وایستیذ به خواسته اش احترام بزارید،و بگید به خاطر به تصمیماتت احترام میزاریم
چون اگه باهاش نباشید زنده برادرتونو ازتون جدا میکنه باید دشمن رو نزدیک خودتون نگهدارید
در نهایت هم کاری که از دست شما برمیاد اینه که با سیاست عقب بندازید و بذارید بدون ازدواج رابطه داشته باشن.والا داری میگی داداشم میگه خودم کاری بکنم.اگر میتونید با سیاست عقب بندازید
منطقی باش فاز دفاع از زنان برندار خانم ها سریعتر باروری شونو از دست میدن و اکثرا بعد ز ...
خوب اونطوری که شما میگیدهم ممکنه باشه.اینطوری هم که ممکنه باشع که همه چی عالی باشه.اخلاق و درک و عقل هر دو طرف شرطه.من گفتم که اگر خانومه مشکل دیگه ای نداشته باشه سن و طلاق به تنهایی نمیتونه یه زندگی رو ناموفق کنه