2777
2789

همه اطرافیان همش به همسرم میگن چیزی نزنی به نام خانومت 

خیلی کلافه شدم از حرفشون 

همسرم دو تا زندگی ناموفق داشته و هر دفعه تقریبا همه چیزش از دست داده 

می‌دونم دورو بری هاش از دوست داشتنش بهش میگن 

اما اعصابم بهم می‌ریزه 

حالا میخواد ماه دیگ ماشین ثبت نامی بنویس بنامم چون خودش شرایط ثبت نام نداره و طلاهامو بفروشم برای ماشین  و میخواد گرفت بفروشه 

منم اعصابم خرد شد گفتم مگ آدم نیستم تو این زندگی ماشین که فروختی ماشین بعدی میزنی به نامم 

گفت باش خدا کنه زیر حرفش نزنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه اطرافیان همش به همسرم میگن چیزی نزنی به نام خانومت  خیلی کلافه شدم از حرفشون  همسرم ...

شوهرمنم همینطوره هی میگه سه دونگی میزنم بع نامت باگواهینامه من بازفرداش میزنه زیرش اماشوهرشمابنده خداحق داره دوبارضربه خورده

زندگی زیباست زندگی بایدکرد...هروقت پست منودیدی باید باااایدلبخندبزنی حالابخندخوشگلم ک چاره ای جزاین نیس😎😋
شوهرمنم همینطوره هی میگه سه دونگی میزنم بع نامت باگواهینامه من بازفرداش میزنه زیرش اماشوهرشمابنده خد ...

اره منم درکش میکنم 

و با چهارده سکه عقدش شدم و قرار شد تو زندگی مشترک هر چی دست بیاریم نصف و نصف 

زمین خریدیم به اسم دو‌تامون نزد من کوتاه اومدم 

پول و حساب کتاب همش دست خودشه کاری ندارم چقدر داری  

اما پشت سر هم میگن میگن رفته رو‌مخم