2777
2789
عنوان

برای اول ابتدایی مدارس دولتی یا غیر انتفاعی رو انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 33 پست

غیرانتفاهی خوب.خیلی تاثیر داره و البته اینم دردسرای خودشو دارهاکثرا بچه ها سطح مالی خوب و رو به بالایی دارن 

ممکنه خودشو ببره تو فاز مقایسه 

و خب بچه هاشون لوس ترن 

ولی از دولتی باز خیلی بهتره 

من خودم تا ۴م ابتدایی غیرانتفاهی بودم 

معلما عین یه انسان باهام برخورد مبکردن نه این بگن بچس چیزی نمیفهمه

یه جوری‌که حس با ارزش بودن بهم میداد 

و خب تو  درسامک خیلی تاثیر داشت 

خیلیاشون درسو استرس زا نمیکنن 

ادم لذت میبره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم نظرم همینه ولی مشاورا میگن نه بچه رو لوس میکنن و مدرسه دولتی نمونه ی کوچکی از جامعه است ولی ب ...

راستش فرهنگ و تربیت هم هست ک تو مدرسه های دولتی خیلی کمه☹️

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

صد در صد غیرانتفاعی

پسرم امسال کلاس اولی بود ماشالله همش جشن شادی برای هر حروف الفبا کادو محیط دوستانه معلم مهربون به نظر من اصلااااااا رسیدگی دولتی مثل غیرانفاعی نیس درضمن چون معلم های غیر انتفاعی جوان و تازه کار هستید پرانرژی و به روز هستن و روش های نوین تدریس میکنند

دولتی خووووب 

چون یاد میگیرن تلاش کنن ،قوی باشن،از پس خودشون بربیان ،راه چاره پیدا کنن،دودوتا چهارتا کنن موقع مشکلات.

غیر انتفاعی،همه چیز در آرامش و با نظم و هماهنگی پیش میره. 

بیرون از مدرسه این نظم و هماهنگی وجود نداره متأسفانه و بچه دچار بحران میشه

تاثیری توی روحیه ات داشت برخودرشون خوب بود ؟

آره خیلی خوب بود 

هنوزم بعضی وقت ها آرزو میکنم برگردم به دوران اول راهنمایی 

به من که خیلی خوش گذشت راهنمایی دبیرستان

ولی خب خیلی سخت میگیرن همه اش با بچه ها تو دبیرستان تست و اینا کار میکنن و همه اش امتحان 😬

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕

عزیزم من خودم تو مدرسه غیر دولتی کار میکنم واقعا مدرسه فوق العاده‌ای داریم 

اگه بفکر رشد فرزندتون هستید بگردید تو منطقه تون ی مدرسه غیر دولتی خوب بفرستیدش 

پیگیری دبیار ۲ ۳ برابر بیشتر از مدرسه دولتی هست 

به علاوه بر اون مدرسه ما معلم نقاشی شون ی مدرس نقاشی هست معلم ورزش دارن معلم ازمایش های خلاق دارن 

پاشه های بالا تر مثل چهارم یا پنجم کلاس شاهنامه خوانی دارن  کلا روی استعداد های مختلف بچه کار میشه اگه مدرسه غیر دولتی خوب ببری هم بچه تون لذت میبره از مدرسه رفتن هم درس یاد میگیره تعد بچه های کلاس ما ۲۳ نفره مدارس دولتی از ۴۰ نفر به بالا هست

غیرانتفاهی خوب.خیلی تاثیر داره و البته اینم دردسرای خودشو دارهاکثرا بچه ها سطح مالی خوب و رو به بالا ...

منم همینو میگم من تو این شش سال به هیچکی اجازه ندادم تو تربیت دخترم دخالت کنه یا عزت نفسشو تخریب کنه 

ولی از اون مامان بی خیال ها هم نبودم خیلی هم سخت گیر بودم و کاملا مودبه وخیلی آروم

ولی خوب ممکنه تحت تاثیر یه فضای شلوغ قرار بگیره و گاهی بی انظباطی کنه 

امروز یکی از اقواممون تعریف میکرد تو مدرسه پسرونه ناظم با چوب زده دست همکلاسیش شکسته 😢

منم همینو میگم من تو این شش سال به هیچکی اجازه ندادم تو تربیت دخترم دخالت کنه یا عزت نفسشو تخریب کنه ...

افرین به شما قطعا نتیجشو میببنید 

یه دختر با اراده مصمم بااعتماد به نفس میشه و به دور از اختلالات 

متاسفانه منم از‌وقتی رفتم دولتی خیلی ظلم در حقم شد از درس بدم میومد همش تو خلوت خودم گریع میکردم 

یه سری بچه ها تو دولتی پروون هر حرفی دلشون میخواد میزنه 

مخصوصا الان که دسترسی به ابنترنت و سوشال مدیا زیاده 

و خب پدرمادر حواسش به بچه نباشه ممکنه کلی ایده های بد بگیره 

معلمای دولتی هم که نه خلاقیتی دارن 

نه زبون خوشی دارن 

بچه رو میخوان قورت بدن انقدم. فرق میذارنن و اعتمادبه نفس بقیه رو نخریب میکنن

صد در صد غیرانتفاعی پسرم امسال کلاس اولی بود ماشالله همش جشن شادی برای هر حروف الفبا کادو محیط دوست ...

واقعا باید این امکانات برای همه تو مدارس دولتی بود 

متاسفانه سیستم آموزشی بسیار غلط هست 

من خودم به شخصه خیلی میترسم دخترم تو یه محیط به اون بزرگی با اون همه جمعیت قرار بگیره که معلم بیچاره خیلی هنر کنه هر زنگ به هر دانش آموز یک دقیقه وقت داره

و تجربه خودم هم بگم بهتون که هم من تو مدارس دولتی خودم درس خوندم هم مدارس غیردولتی 

مدارس دولتی خیلی ببخشید ولی بچه درست حسابی کم توش بود شاید از ۳۰ نفر تو ی کلاس ۱۰ ۱۵ نفرشون ادم خوبی بودن واز لحاظ شخصیت قوی بودن مابقی اصلا شخصیت درستی نداشتن ما تو مدرسه مخصوصا پایه های بالا مثل راهنمای مشرب و مواد مخدر میوردن مدرسه 

در صورتی که من تو مدارس غیر دولتی بودم تمام بچه ها واقعا شخصیتای قوی داشتن و هدفمند میومدن مدرسه 

تو مدارس دولتی از لحاظ معلم کم پیدا میشد معلمی که بهمون احترام بزاره یا واقعا سر کلاسش درست و درمون تدریس داشته باشه

توی مدارس غیر دولتی من خودم هیچ وقت ندیدم معلمی به دانش اموزی توهین کنه  و واقعا از جون و دل تدریس انجام میدادن از وسایل و سیستم استفاده میکردن 

کلا مدارس غیر دولتی خیلی مدارس قوی و بهتری هستن 

اگه میتونی هزینه کن برای بچت بزار پروش پیدا کنه تو مدارس خوب حیف نشه تو مدارس دولتی

عزیزم من خودم تو مدرسه غیر دولتی کار میکنم واقعا مدرسه فوق العاده‌ای داریم  اگه بفکر رشد فرزند ...

خدا حفظتون کنه عزیزم 

بله منم دوست دارم دخترم با علاقه بره مدرسه و با شوق 

خودم بعد 20سال هنوز خاطرات  کلاس اولم برام کاملا واضحه

و تجربه خودم هم بگم بهتون که هم من تو مدارس دولتی خودم درس خوندم هم مدارس غیردولتی  مدارس دولت ...

ممنون عزیزم گاهی میگم کاش این امکانات و احترام برای همه بود نه پولی این دولت که این همه هزینه میکنه حداقل یه کلاس بکنه دو تا تا هم معلم بیچاره نفسش تموم بشه هم یه خاطرات خوبی هم برای بچه ها باشه که مطمئنا در آینده روشون تاثیرات بسزایی داره 

منم هر چی تلاش میکنم برای آینده بچمه از الویت های دیگم میزنم و مدرسه خوب رو الویت اول قرار میدم 

دولتی خووووب  چون یاد میگیرن تلاش کنن ،قوی باشن،از پس خودشون بربیان ،راه چاره پیدا کنن،دودوتا ...

تا حدودی با نظرتون موافقم 

ولی الان همه ی دولتی ها بالای 42 نفر دانش اموز دارن 

متاسفانه سیستم از پایه خرابه