2777
2789
عنوان

شمام بچتون رو بیمه عمر کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 27 پست
اره شوهر من ۲۷سالشه از ۱۵ سالگی ریختن براش الان داره جمعشون میکنه ببره سر سابقه کاریش  من۸سال د ...

جدی چخوب بعد حقوق داره؟بازنشتگی منظورمه یا من شنیدم بعدش میتونی پولاتو اصلا برداری درسته؟اخه امروز بهم گفت میتونی بازخرید کنی پس حتما حقوق داره دیگه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه میخوای بیمه کنی اول خودتو بیمه کن و شوهرت و اگه خدایی نمرده اتفاقی براتون افتاد گولی مه بذستش میاد برای خودشه و اگه بخناد میتونه باهاش چیزی بخره اگه نخواد دولت براش میزاره بانک مثلا یه نفر بچه شو بیمه کرده یه سال بعد گدر و مادرش فوت شدن با تسبت شرکت بیمه زنگ زده گفته موعد پرداخت بیمه است گدربزرگش گفته من پول ندارم مه برای اینجور چیزا بدم اما اگه. اون پول دستش بود اون بچه حداقل یه کاری میکرد

از بدو تولد .بیمه کردم . پاسارگاده بیمش

خب ببین خاله من از ۳۰ هزارتومن شروع کرده من واقعا دلم میخاست از دویست تومن شروع کنم ولی خب هی هر سال میاد روش دیگه گفت فعلا از صد بنویس هر چی حساب میکنم سالیانه چیزی نمیشه کاش میتونستم بیشتر بریزم🥲شما ماهی چقدرید

اگه میخوای بیمه کنی اول خودتو بیمه کن و شوهرت و اگه خدایی نمرده اتفاقی براتون افتاد گولی مه بذستش می ...

شوهرم بیمه هستش نمیدونم چیه ولی خب فوت و از کار افتادگی و اینا هستش فقط من نیستم فعلا

خودتم بیمه کن 

بابا من رو یارانه حساب باز کردم ک اونم میگن میخاد بن بشه تازه رفتم وام قرض الحسنه گرفتم چون کارت یارانه رو شوهرم داد ک برا خودمون اومدم خیر سرم پس انداز کنم بن بشه ک هیچی اخه خیلیارو دیدم کارتشونو گذاشتن پی قسط

خب ببین خاله من از ۳۰ هزارتومن شروع کرده من واقعا دلم میخاست از دویست تومن شروع کنم ولی خب هی هر سال ...

ماهی ۶۰۰ هزار میدیم.

آخه من درآمد شوهرم بالاست .به اندازه درآمدمون انتخابش کردیم

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد✨✨✨✨