2777
2789
عنوان

دخترم هرچی ژله درست کرده بودم ریخت🤦‍♀️🤦‍♀️😪

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 63 پست
چرا عمدی ریخته بود اتفاقا نه که دستش بخوره😪

خب چرا اینکارو کرد؟

اخه بچه مگه دستش میرسه به طبقات یخچال؟ اخه یخچال ما مثلا بلنده بچه دستش نمیرسه

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
آبجی من نیستی؟؟؟؟؟ حتی عزیزت بمیره خدایی نکرده،میگه یه چایی برای خودت بریز حالت بهتر میشه😁😂😁😂😂

خدانکنه،😳😳😳😳من غلط کردم ی چی گفتم چایی نخور غصه بخور،🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عااااای خدااااا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣نمیدونی دعواش کنی نمیدونی بخندی نمیدونی گریه کنی یا خودت بزنی 

دقیقاااا

شوهرم از من قول گرفته هرکاری کرد هرگندی بار اورد من حتی داد نزنم سرش

بی نهایت به دخترم وابسته ست طاقت نداره کسی چیزی بهش بگه

منم انقدر اون روز خودمو کنترل کردم که چیزی بهش نگم سرم داشت سوت میکشید 

Second Baby is loading 👶🏻

واقعا از حرفت خیلی ناراحت شدم و دلم شکست من روی خانوادمو عزیزام خیلی حساسم...حس بدی بهم دادی.

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
واقعا از حرفت خیلی ناراحت شدم و دلم شکست من روی خانوادمو عزیزام خیلی حساسم...حس بدی بهم دادی.

تاپیکو اشتباه نیومدین؟

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
فداتشم عزیزم 🌹🤗هیچ وقت دعواش نمیککنم ولی خودم داغونم🤦‍♀️💔

عزیزدلم زندگی با بچه کوچیک همینه دیگه تمام بچه ها این خرابکاری ها رو دارن تو تنها نیستی همه اینا میگذره پس بی خیال خودتو اذیت نکن با دخترت کیف کن  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
تاپیکو اشتباه نیومدین؟

ن من صفحه اول بهش گفتم ی چایی بزار اروم تر بشی سرت خوب شه ب من میگ عزیزاتم بمیرن چایی میخوری؟؟این یعنی چی تو باشی ناراحت نمیشی؟؟؟تاپیکش صفحه ۳هس برو بخون

تاپیکو اشتباه نیومدین؟

حتی ی معذرت خواهی هم نکرد واقعا براش متاسفم...

ن من صفحه اول بهش گفتم ی چایی بزار اروم تر بشی سرت خوب شه ب من میگ عزیزاتم بمیرن چایی میخوری؟؟این یع ...

اهان عزیزم کامنت اون خانمو خوندم گفت خواهرم اینجوریه که حتی عزیزت هم بمیره میگه چایی بریز 

شما رو نگفته گلم خودتو ناراحت نکن

ان شالله عزیزانت سلامت باشن

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
2810