2777
2789
اخ که چقدر شماها مهربونین و آدمو شرمنده میکنین ؛؛ ممنون عزیزم باعث افتخاره❤❤🤗🤗

قربونت عزیزم شما مهربونی قلبت مهربونه واقعا به همجنس خودم افتخار کردم وقتی دیرم چقدر سختی تو زندگی کشیدی و پا پس نکشیدی من خودم به شخصه مثل شما قوی نیستم و تحمل و طاقت ندارم ولی واقعا انشالله خدا هزاران برابر این همه صبر را بهت میده شک نکن .دشمنت شرمنده عزیزم.من باعث افتخاره که چشمم خورد به تاپیکت و ناراحت شدم از اون کسی که شما را نا عادلانه قضاوت کرد😔

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم شما مهربونی قلبت مهربونه واقعا به همجنس خودم افتخار کردم وقتی دیرم چقدر سختی تو زندگی ک ...

ممنون عزیزم زنده باشی من اصلا لایق اینهمه لطف و محبت نیستم 💖💖💖🙏🙏🙏

اینجا منو یه عده کمی ناراحت کردن اما همون عده کم هم برای همیشه دلمو شکستن و راستش من از خدا خواستم خودش دلشون رو بشکنه 😭😭

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
چجوری خونتونو پیدا کردی!

تنها نبودم یکی از پسرای اقوام که دو سال از خودم بزرگ تر بودهمراهم بود . فقط چند محله بالاتر از خونه خودمون مارو برد . طلاها رو که گرفت دیگه ولمون کرد .  اون پسر راه رو بلد بود به زور برگشتیم خونه . 

ممنون عزیزم زنده باشی من اصلا لایق اینهمه لطف و محبت نیستم 💖💖💖🙏🙏🙏 اینجا منو یه عده کمی ناراحت ...

قربونت عزیزم این حرفای من که چیزی نیست در مقایسه با خوبی ها و کارهای شما.همیشه تو این دنیا آدمایی هستند که راحت دل بشکنند و قضاوت کنند اصلا خودتا ناراحت نکن چون اونا جای شما نیستن و اصلا درکی ندارند به خدا بسپارشون و دلت پر از کینه نفرت نکن خدا جوابشونو به موقع میده مطمئن باش

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
تنها نبودم یکی از پسرای اقوام که دو سال از خودم بزرگ تر بودهمراهم بود . فقط چند محله بالاتر از خونه ...

خدا لعنتش کنه کصافت رو. پس کودکیتو بخاطر همون خاطره ی وحشتناک به تلخی گذروندی. شک ندارم 🥹

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
قربونت عزیزم این حرفای من که چیزی نیست در مقایسه با خوبی ها و کارهای شما.همیشه تو این دنیا آدمایی هس ...

قربانت عزیزم التماس دعا 💖💖🙏🙏

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ممنون عزیزم زنده باشی من اصلا لایق اینهمه لطف و محبت نیستم 💖💖💖🙏🙏🙏 اینجا منو یه عده کمی ناراحت ...

من در جریان اون تاپیک نیستم ولی شما رو کم و بیش میشناسم، کسی که زخم زبون میزنه آرامش درونی نداره چی ازین بدتر؟شما هم چیزی نگید نتیجه سیاهی دلشونو میبینن.🌹🌹🌹🌱🌱🌱

خدا لعنتش کنه کصافت رو. پس کودکیتو بخاطر همون خاطره ی وحشتناک به تلخی گذروندی. شک ندارم 🥹

تو بچگیم انقد لحظه های سخت و تلخ داشتم که این بینشون چیزی نبود اما اره خب همینکه هنوزم با جزئیات یادمه همه چی رو نشون میده خیلی تاثیر گذاشته 

بگو عزیزم

خودم که یادم نیست مامانم تعریف کرده برام

۲ سالم که بوده یه تیکه طلا میخورم بعد همه جای خونرو می‌گردن داییم میگه برین یه عکس بگیرین ببینین نخورده

خلاصه میرن عکس میگیرن دکتره میگه گوشواره به صورت تیزی که به دیواره شکم چسبیده داره میره پایین و ممکنه پاره بشه و خونریزی داخلی پیش بیاد 

تنها راه عمل

بعد داییم اونموقع یه پراید داشته 

مامانبزرگ و بابابزرگ و خاله ها و اونیکی داییم رو با زن و شوهراشون میاره 

خلاصه یه پرستاره اونجا بوده گفته بهش آلو بدید دفع میکنه

مامان منم بهم داده 

و خدارو شکر دفع شده

اگه نشده بود من اینجا نبودم

تازه مامانبزرگم هم با دکتر دعوا کرده و حراست بدلیل بهم ریختن بیمارستان همه رو بجز مامانم و بابام بیرون کردن