2777
2789
عنوان

زندگی با دوتا بچه چجوریه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 41 پست
ببین سختی خاصی نداره . سختی های اصلیش مثلا همزمان مریض میشین مشکل خواب خودتون و بچه دوم ببین بچه اول من فوق العاددددددددددده بهم وابسته بود . همه میگفتن این بچه از پا میافته تو بری بیمارستان پیشنهاد سزارین شد . ولی هرچی فکر کردم دیدم واقعا حیفه هم اولی طبیعی بوده هم اینکه من واقعا بعد بچه دوم باید سرپا باشم و سریع برم خونه روز قبل زایمان تمام وسایلی که نیاز داشت از عروسک و لوازم التحریر و فلان و این چیزا براش تهیه کردم و کادو گرفتم و گذاشتم صندوق عقب ماشین روزی که اومدم خونه بهانه ها شروع شد ..... موهام میخارن . موهام اذیتم میکنن . هوا بده . نفسم بالا نمیاد . موهام درد میکنن ... نواع درد و مرضا اومد سراغش کسی هم میاومد خونه حتما کادو میخرید برا دخترم
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم کم خوب شد ... ینی به یک هفته نرسید که دخترم عاشق برادرش شد ..... الان اوضاع جوریه که از هم دور باشن . تب میکنن ... بشدت وابسته ان هرچند خیلی سربسر هم میذارن و کرم میریزن ولی خوب خیلی همدیگه رو دوست دارن
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
از همین الان سعی کن اولی رو به پدرش وابسته کنی کاراشو برعهده پدرشبزار اگه کنار خودت میخوابه کم کم بزار پیش باباش بخوابه دوتاییشونو بفرست برن خرید و گردش دومی که اومد یه روزایی بزارش پیش یکی و خودت تمام وقتتو بده به اولی یه تجربه بهت بگم بچه دومم که اومد دختر اولم با اینکه به باباش زیاد وابسته اس همه کاراشو میخواست که من بکنم روز سوم که دومی رو برای غربالگری تیرویید بردن من و دختر اولیم تنها شدیم باهم بازی کردیم و برنامه دیدیم واقعا اخلاقش بهتر شد الان دومی ده ماهشه تازه دارم یه کم راحت میشم
قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
مگه ما با خواهر برادرامون دعوا نداشتیم ؟ بازی نمیکردیم ؟ کتک کاری نمیکردین ؟؟؟ هم تلخ بود هم شیرین
منم بچه هام اختلافشون سه سال و ده ماهه راحت با هم کنار اومدن الانم هرکی به اولی بگه نی نی تونو ببریم میگه نه اجی خودمه پسر خالم اختلاف بچه هاش نه ساله ولی اولی خیلی دومی رو اذیت میکنه الانم ازش بپرسی داداشتو دوست داری میگه نه به خود بچه هم هست دختر اول من خیلی اروم ومظلومه و راحت خواهرشو پذیرفت
قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
بستگی داره شما و همسرتون زندگی رو چطور مدیریت کنی وقتی سخت بگیری سخت هم میگذره برات ... .وقتی اسون بگیری اسون میگذره
من کلا آدم آسونگیری هستم. زیاد سخت نمیگیرم. در عین اینکه حواسم به بچه هست و تا حالا اولی رو بیشتر از دوسه بار بهش فقط اخم کردم. اما میخوام کلی ببینم چجوریه...
نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت