2777
2789
عنوان

خانما کی بچشو سنجش کلاس اول برده امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تستشون تخصصی هست،بیشتربازی میکنن بابچه هااگه بیش فعال نیست نگران نباش

نمیدونم شایدم باشه یه باردکتربردم گفت نیست ولی یسری علایمشو داره ولی خوب نمبخام توپروندش بره اونوقت هرمدرسه ای بره ازاول روش برچسب میخوره

چطوری ثبت نام کنم راهنمایی لطفا

#اطلاعیه

✍️فراخوان مراجعه اولیا نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستان به پایگاه های سنجش و تسریع در نوبت گیری سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان پیش دبستانی و بدو ورود به دبستان
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران، نوبت گیری سنجش نوآموزان پیش دبستانی و بدو ورود به دبستان از فروردین ماه ۱۴۰۲ توسط والدین گرامی و از طریق آدرس الکترونیکی: «my.medu.ir» آغاز شده است .
همه ساله برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان پیش دبستانی و بدو ورود به دبستان و غربالگری نوآموزان در تابستان اجرا می شد، اما امسال برای اولین بار در طول سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ در حال اجرا می باشد.
لذا شایسته است والدین عزیز و شهروندان شریف، جهت تسهیل در فرآیند سنجش و همچنین دریافت خدمات مطلوب تر، با تسریع در نوبت گیری نسبت به ثبت نام سنجش سلامت نوآموزان اقدام کنند.

شایان ذکر است، داشتن شناسنامه الکترونیکی سلامت نوآموزان، پیش شرط ثبت نام در پایه اول ابتدایی است و با توجه به ارزش و اهمیت تشخیص و مداخله به هنگام، می بایست والدین نسبت به نوبت گیری از طریق سامانه مذکور و انجام غربالگری نوآموزان با مراجعه به پایگاه های سنجش شهر تهران اقدام کنند.
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁