2777
2789
عنوان

این دختره هست زن رضا تو پوست شبر

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 38 پست
من از حرف زدنش خوشم میاد هی میگه رضا بگو دیگه 

اره .امشب رفتم تو مودش با خودم میگم چرا نمی تونم مثل اون مهربون باشم 😄

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
 همون منشیه که شوهر خواهرش اخرش سحر بزرگمهر رو کشته بود. سحر بزرگمهر زن پنهانی سام درخشانی بود ...

اهان کم کم یادم اومد 😃

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم .مشکلت چیه ؟؟؟عاطفی ؟؟مالی ؟؟؟چی بگو شاید تونستم کمک حالت باشم

عاطفی،تاپیک امشب ک درمورد شوهرمه بی زحمت میشه بخونیش؟خیلی حالم بده خیلی

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
اره .امشب رفتم تو مودش با خودم میگم چرا نمی تونم مثل اون مهربون باشم 😄

شوهرم میگف مث زن رضا تو پوست شیر باش تو بداخلاقی ولی خودشو نمیبینه

شوهرم میگف مث زن رضا تو پوست شیر باش تو بداخلاقی ولی خودشو نمیبینه

عزیزم 😄به دل نگیر معلومه ادم خودشو نمی بینه .شوهر شما هم فکر می کنه بی ایراد .یه مدت مثل همون خانم باش شاید اونهم تونست اخلاقشو خوب کنه .از من به شما نصیحت زندگی دو نفر ادم فقط بر پایه گذشت .تموم شعارهایی که یادمون دادن رو باید واقعی و حقیفی تو زندگی اجرا کنیم من نمیگم کوتاه بیا ولی گذشته ول کن حتی دور روز رو ابجی روزهایی رو تو زندگی تجربه کردم که جهنم وافعی بوده ولی خوب تلاش دارم بسپارم به گورستان گذشته ....

میگم میشه کمکم کنی🥲

باشه گلم میام بکی از تاپیکهات 😍

عزیزم 😄به دل نگیر معلومه ادم خودشو نمی بینه .شوهر شما هم فکر می کنه بی ایراد .یه مدت مثل همون خانم ...

خیلی ءدشت کردم اینکه میدونه من همیشه هستم و امشبم بهم گف برام سخته