وقتی خمیر مف کرد بعد یکی دو ساعت..... دو ساعت بهتره...انگش میکنید توش بر نمی گرده پر بشه سوراخش... ینی خوب ور اومده....
بعد دو سه تا فقط ورز میدید.... بعد تقسیم می کنید و هر کاری باهاش می خواید می کنید...
بچه هام یه تیکه برداشتن تو بشقاب باز کردن یکم مخلفات ریختن روش مثل پیتزا و یکم پنیر پیتزا ریختن... بعد بزارین یکم این حالت استراحت کنه.... یعنی بعد ورز دوم و تقسیم که هر چی می خواین باهاش بنزین امادش کردین بزارین یه ربع بیست دقیقه یا بیشتر تو اون حالت بمونه بعد بزارین تو فر.... عالی میشه...
بچه هام گفتن از پیتزا بیرونی هم بهتره