2777
2789
عنوان

ست مادر دختری کدوم رنگ؟؟؟؟ عکس

161 بازدید | 17 پست

سلام خانما میخوام برای خودم مانتو سفارش بدم و همرنگش برای دخترم پیرهن. توی این رنگا کدوم قشنگتر میشه؟؟؟؟ خودم سبز و زرشکی خوشم اومد ولی خودم مانتو سبز دارم. از اونور دخترم پیرهن آستین بلند قرمز داره. زرشکی بگیرم اونم تکراری میشه؟؟؟؟؟؟ پیرهنش رو میخوام آستین حلقه ای بدوزم

سرخابی واسه دخترتم کت سرخابی بگیر خودتم کت سرخابی با شلوار راسته یا دمپای سفید

لم دادم وسط یه بیخیالی مطلق..                                              کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmpp..کاربری دوم@mannnamohamadi..کاربری سومم@دختره_نی_نی_یار...کاربری مشترکه با خواهرم مانا..فضای سایتو سمی نکنید تا یه تایم کوچیکی راحت بگذرونیم..باهم دیگه مهربون باشیم♥️🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یک پیشنهاد دارم .

امسال پیراهن‌های مادر و دختری مد بود که عین هم بود . عین هم 😍البته من آستین بلند و خودش هم بلند بود تامچ پا . حتی خرج کارش . 

شما می تونی قدش رو کوتاه‌تر بگیری . 

من دیدم اما گرون بود من نخریدم🥲🥲

شما که ماشاءالله هنرمندی بدوز🤩🤩

من یک پیشنهاد دارم . امسال پیراهن‌های مادر و دختری مد بود که عین هم بود . عین هم 😍البته من آستین ب ...

نه عزیزم خودم نمیدوزم😄 تا حدودی بلدم اما چرخم خوب نیست حوصلش هم ندارم. من برای بیرون میخواستم مانتو با پیرهن دخترونه. عکس مدلی که میخواستم رو دیدین؟

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۴۱۵-۱۹۳۹۲۴_instagram_fero.jpg

بنظر منم پیراهن مث هم بدوز خیییلی خوشگل تر میشه پیراهن بلند برای خودت 

بزن مانتو پیراهنی تو نت از اون مدلا میگم

رنگای اینم زیاد قشنگ نیس 

بنظرم کالباسی یا کرم خوشرنگ با سبز خوشرنگ ترکیب کن 

یا اینکه تک رنگ هم میتونی

بنظر منم پیراهن مث هم بدوز خیییلی خوشگل تر میشه پیراهن بلند برای خودت  بزن مانتو پیراهنی تو نت ...

این مدلی برای عید دوختم پیراهن مثل هم. الان میخواستم برای بیرون بدوزم. مرسی از نظرت عزیزم

2810