2777
2789
عنوان

این پسره خیلی کراشه

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 54 پست
با نمکه  این جدیه

من هنوز وقت نکردم این قسمت و ببینم 🤧

فقط تیزرشو دیدم اینم توش بود...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐

اصلا هم کراش نیست 

کراش ندیدی

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
من هنوز وقت نکردم این قسمت و ببینم 🤧 فقط تیزرشو دیدم اینم توش بود...

من دوست داشتم شاید ببینی خوشت نیاد

زندگیش شبیه یکی که تو واقعیت میشناسم اون پسرم خیلی خوشگله بین دوتا دختر گیر کرده بود

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

من دوست داشتم شاید ببینی خوشت نیاد زندگیش شبیه یکی که تو واقعیت میشناسم اون پسرم خیلی خوشگله بین دو ...

فیبم زمستان سخت رو میگی؟

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
فیبم زمستان سخت رو میگی؟

زمستان سخت چیه 

فیلم خوبیه؟منم ببینم😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

این خوبه 😇  فرید پره های بینیش خیلی بزرگه 😁😉😂

چه دقتی😐😂

این خوبه 😇  فرید پره های بینیش خیلی بزرگه 😁😉😂

من تو سریال خوشم اومد ازش نمیدونم چرا

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

2810