2777
2789
نه از گرسنگیه نا آرامه موقع خواب یه رو انداز نازک میندازم روش.بعضی وقتا که به بدبختی بهش شیر میدم دیگه تکون نمیخوره میخوابه.مگه میشه بچه 8 ماهه 8_9ساعت شیر نخوره!خیلی بد شیر میخوره دیونم کرده
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من راحت بود از اول پسرم خوب خوابید هر سه ساعت ی بار انگشتشو میخورد ک میفهمیدم گشنشه از اول هم شیر خودمو خورد هم شیر خشک بیشتر شیر خشک بخاطر همین راحت بودم شبا ب سینم خوابش میبرد از یکسالگیمشیر پاستوریزه با شیشه بهش دادم شبام قبل خواب بهش غذا میدم تا صبح میخابه نهایت ساعت 8صب کنی شیر بخاد اونم خودم بهش میدم وگرنه انگشتشو میخوره میخابه تا 11ظهر کلن پسر من خوشخابه ولی ب نظر من عادت اول خ مهمه ک چ جوری بچه رو عادت بدی خونه رو تاریک کنید و ارامش داشته باشه همین الان من پسرمو عادت دادم ساعت دو عصر بخابه تا پنجوشیش شبم 12خابه
. لیا .دختر کوچولوی من ب زندگیمون خوش اومدی
مامان ایلیا جون خلق و خوی بچه ها فرق می کنه بنظر من بچه هایی که کولیک دارند را نمی شه از اول خوابشون را تنظیم کرد‌ من تا نه ناهگی بچه م خیلی با خوابش مشکل داشتم.....الان خدا را شکر خیلی راحت ترم
درکل سختیه ادم تا س سالگیه ولی همین الانم میتونی تعغیرش بدی حالا مشکلی ک من دارم پسرم 28ماهشه نمیتونم ب لیوان بهش شیر بدم قبول نمیکنه منم دارم بیخیال میشم میگم بزرگترکه شد ترکش بدم
. لیا .دختر کوچولوی من ب زندگیمون خوش اومدی
رز قرمز جان دختر منم اینجوری بود یکماه خودمون ساعت ۱۰ ونیم شب خوابیدیم تا عادت کرد. الان هر جا باشیم باید ده و نیم خودمون را برسونیم خونه که بخوابه.... یکم سخته با این شرایطش کنار اومدن ولی در عوضش خواب راحت تر و رشد بهتری داره
من دخترم 5 ماهشه اولش کولیک داشت همش زیر سینم بود الانم عادت کرده شب تا صبح باید تو دهنش باشه هر کاری هم کردم نه شیشه رو گرفت نه پستونک تو این 5 ماه خواب نداشتم از دهنش درمیارم چند دقیقه ساکته بعد که میخواد مک بزنه ببینه دهنش خالیه گریه میکنه محلش ندم جیغ میزنه جیغ میزنه ها
لیلا جان من از یکسالگی شیر شب رو از ۳ وعده در شب به تدریج کم کردم و در یک ماه کامل قطع کردم از وقتی‌ شیر شبش قطع شد شب ‌ات صبح پیوسته می‌خوابه حدود ۱۱ ساعت کلا از ۶ ماه به بعد اگه بچه رشد و وزنگیری خوبی‌ داشته باشه می‌شه این کار رو کرد ولی‌ ما درگر مسافرت بودیم و کمی‌ عقب افتاد قبل از این که شیر شب رو کم کنی‌ اول باید براش روتین تعریف کنی‌، یعنی‌ مثلا پوشک اول کردن،لباس خواب پوشیدن،قصه خوندن با اهالی خونمه و اسباب بعضی‌‌ها بای بای کردن و شب بخیر گفتن ،بعد چراغ اتاقش خاموش و صدا کم باشه، بهش شیر بده ،ولی‌ قبل اینکه کامل خوابش بگیر آروم بذار تو جاش
چند شب اول حتا تا یه هفته یا بیشتر ممکنه سخت باشه ،و گریه کنه ‌ات بذاری تو جاش بیدار باشه و گریه کنه ولی‌ باید کامل آن قوی باشی‌ و با صدای آروم براش حرف بزنی‌ با بگی‌ وقت خوابه و لالایی بگی‌ و نوازش کنی‌ تا بخوابه اگه خیلی‌ گریه شدید شد آروم بغلش کن تو پوزیشن خواب بگیر شو راه ببر و لالایی بخون بخوابه،ولی‌ دوباره شیر عاش نده کلا قدم اول اینه که موقع شیر خوردن زیر سینه خوابش نرش و تو تختش بخوابه ، این ممکن یکی‌ دو هفته کمتر یا بیشتر طول بکشه وقتی‌ یاد گرفت ،قدم بعدی کم کردن شیر شب هست،اول باید ببینی‌ معمولان چه ساعتی‌ و چاندرا بار بیدار می‌شه، از ۱ دقیقه شروع کن،در جا نرو سراغش،اگه گریه ادامه داشت برو و شیر بده ولی‌ دوباره سعی‌ کن زیر سینه نخوابه و بذار تو جاش وقتی‌ مست خوابه اگه گریه کرد خیلی‌ آروم راه بذار بخوابونش با لالایی و بذار تو جاش، دفعه بعد که بیدار شد به جای شیر بهش آب بعده با لیوان ،اگه نخواست پس اصلا تشنه‌ نیست و دوباره با راه بخوابونش،این کاری ‌ات صبح ادامه بده و یکی‌ از وعده هو شیرشو هفته به هفته هلف کن به مرور میبینی‌ بچت کمتر بیدار می‌شه و عمیقتر می‌خوابه درسته خیلی‌ سخت ایون چون بچه‌ها در برابر تغییر مقاومت می‌کنن ولی‌ باید قوی باشی‌ و اصلا کوتاه نیای، به تدریج و بنا به ظرفیت بچه جلو برو، من روتین خواب دخترم رو از ۷.۵ ماهگی شروع کردم و از یکسلگیاش شیر شب رو کم و به تدریج قطع کردم خیلی‌ سخت بودلی بالاخره موفق شدیم حد دو و شب‌ها با اسودگی‌ می‌خوابیم و روز‌ها ۳ وعده شیر منو می‌خوره راستی‌ کوچولوت در طول روز نباید ۲ساعت بیشتر بخوابه که شب‌ها خوب بخوابه اگه سالی‌ داری بپرس