2777
2789
عنوان

من ی مادر بی عرضم 😔😔😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 127 پست

امان ازین بیسوادها و قدیمیا...البته بعصیاشون

تو چرا منقلب شدی اخه

اتفاقا بگو شیر خشویا خیلی هم قوی ان و فلانن و بیسارن...من که از وقتی شیر خشک دادم به بچم انقدر قوی و سالم و شاد و سرحال شده بود که نگم.بیچاره جون نداشت با شیرم😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه حرف چرتی دنیا و عالم دارن شیر خشک میدن مادرشوهرت مثل اینکه عقل زیادی نداره... پس این شیر خشکا رو واسه کی میسازن ...قطره های آد و آهنشو مرتب بده فقط

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 
هههه  بچه‌ ها ی شير خشکی مگه‌ نمیدونستی هزاران درد ک مرض میگیرند  اين که چيزي نیست

😐

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

بابا بچه ها اول دنده عقب میرن.. انقد از این مادرشوهرا بدم میاد.. مال منم دنده عقب میرفت بعد میخزید رو زمین😁 بعد ۴ دست و پا.. 

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
تو بهترین مادر دنیایی عزیزم این همه بچه شیر خشک میخورن چ ربطی داره زور نداره ب موقش  غلتم میز ...

نمدونی ک دلم میسوزه با اینکه من خودم ن شیرمادر خوردم ن شیرخشک با اب و بیسکوییت بزرگم کردن بقران شوهرم تو کل سل کلی مریض میشه ولی من ۲۰ سالمه بقران روی بیمارستان ندیدم

این چرت و پرتا چیه اخه

چ ربطی ب شیر خشک خوردن داره 

بچه با بچه فرق داره 

والله بچه من ۱۱ ماهگی تازه افتاد ب چهار دست و پا

لطفا اجازه دخالت این و اون رو تو زندگیت نده

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

این چ تو پرتا چیه آخه بچه ها باهم فرق دارن یکی زودتر غلت میزنه یکی دیرتر یکی زودتر راه میره یکی دیرتر چ ربطی به شیر داره بعد احساس میکنم ماشالله بچتون تپله برا همون سختشه یکم فسقلیییی😁😍