2777
2789
عنوان

چجوری گوش مالی بدیم به نامزد🤣

122 بازدید | 7 پست

من دیشب با نامزدم بحثم شد 

من اصلا بی احترامی نکردم 

فقط ازش اسکرین یه پیامی رو خواستم 

اونم هزارتا بهونه آورد گفت پاک شده نمی‌دونم نیست و ....

منم گفتم قشنگ بگرد حتما اونجاست ممکن نیست خود به خود حذف بشه و ...

اونم برگشت گفت میگم نیست دیگه چرا نمی‌فهمی 

گفتم هست برو پیدا کن بفرست به هر نحوی شده 

اونم برگشت گفت گم شو بمیر 

البته چند ثانیه بعدش حذف کرد 

و اون اسکرین شات رو هم فرستاد گفت ندیده بودم تو گالری بود 

و کلی معذرت خواهی کرد و گفت اشتباه کردم یه لحظه قاطی کردم 

البته اینم بگم این اواخر مشکلاتمون زیاده سیستم عصبیش کلا بهم ریخته و داغونه 

حالا چجوری بهش گوش مالی بدم که دیگه همچین حرفی نزنه😐

چند روز سرسنگین باش بنظرم همین کافیه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری دقیقا ؟؟

مثل قبل نباش،یجوری با رفتارات نشون بده هرچقدرم عصبی و ناراحت بود اونلحظه باید میگفت فعلا نمیتونم تا یکی دوساعت دیگه میگردم پیداش میکنم...زیاد نخند،بی محلی کن وقتی پرسید چته توضیح بده بگو فک نمیکردم یه مسئله کوچیک باعث بشه بهم بی احترامی کنی

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
مثل قبل نباش،یجوری با رفتارات نشون بده هرچقدرم عصبی و ناراحت بود اونلحظه باید میگفت فعلا نمیتونم تا ...

ولی خب وقتی ابراز پشیمونی کرد شماهم بگذر.واقعا شاید بهم ریخته بود و دست خودش نبود....ولی باید یاد بگیره خودشو کنترل کنه....شماهم خیلی پیله نباش اگه واقعا پسر خوبیه و موردی نداره زیاد سخت نگیر