2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوازده هزار کشوری منظورته؟ اخه اگر منطقه ا باشی دوازده هزار که قبولی نداره

نه منطقه دوام چرا میشه پرستاری پیراپزشکی ها و فرهنگیان رفت من هدفم فرهنگیان بنظرت نگران نمرات نباشم اخه پارسال درصدام این بود شدم ۱۸ هزار ریاضی ۴۸ فیزیک ۳۵ شیمی ۳۴ زیست ۲۰ عربی ۶۴ دینی ۴۰ ادبیات ۲۴ زبان ۰

نه منطقه دوام چرا میشه پرستاری پیراپزشکی ها و فرهنگیان رفت من هدفم فرهنگیان بنظرت نگران نمرات نباشم ...

پارسال خوب زده بودی اگر میخوای ترمیم کنی فارسی ترمیم کن بقیش خوبه ولی به نظر من که درصدای کنکور مهم ترن چون ترازش بالاتر و سخت تر 

ایشالا امسال فرهنگیان میاری

پارسال خوب زده بودی اگر میخوای ترمیم کنی فارسی ترمیم کن بقیش خوبه ولی به نظر من که درصدای کنکور مهم ...

نمیدونم چطور پارسال ۱۸ هزار شدم کارنامه دیدم همه از من کمتر شده ۱۲ هزار بنظرت دلیلش چی بوده

نمیدونم چطور پارسال ۱۸ هزار شدم کارنامه دیدم همه از من کمتر شده ۱۲ هزار بنظرت دلیلش چی بوده

نمی دونم منم تعجب کردم احتمالا معدلت هم نزدیک ۱۹ بوده یعنی سوابق تحصیلی هم تاثیر داشته چون یکی از اطرافیان که پزشکی قبول شد درصدای تخصصیش به غیر زیستش تقریبا مثل تو بود فقط عمومی بالا زده بود اونم نه خیلی

با این درصدا رتبت باید زیره ۱۵هزار میشده 

نمیدونم چرا این شد واسه همین استرس جونمو گرفته امسالم بد بیاد یه چیزی من امتحانات خرداد  غایب بودم یعنی همه صفر رد شده بود بخاطر اون نیست ؟ 

نمی دونم منم تعجب کردم احتمالا معدلت هم نزدیک ۱۹ بوده یعنی سوابق تحصیلی هم تاثیر داشته چون یکی از اط ...

واقعا وقتی اومد شاخ دراوردم حداقل انتظار ۱۳  هزار داشتم

نمی دونم منم تعجب کردم احتمالا معدلت هم نزدیک ۱۹ بوده یعنی سوابق تحصیلی هم تاثیر داشته چون یکی از اط ...

بنطرت دلیل این نبوده امتحانات نهایی خرداد غایب بودم صفر رد شده بود برام اینا رو دی ماه دادم یعنی بخاطر امتحانات رتبم اینطور شد اخه نهایی تاثیر نداشت

بنطرت دلیل این نبوده امتحانات نهایی خرداد غایب بودم صفر رد شده بود برام اینا رو دی ماه دادم یعنی بخا ...

می دونی اصلا پارسال معدل روی رتبه فقط تاثیر مثبت داشته ولی تاثیر منفی نداشت معدل بد 

البته من مطمئن نیستم ایشالا که واسه همون نمره بوده امسال نتیجه تلاشت و میبینی

می دونی اصلا پارسال معدل روی رتبه فقط تاثیر مثبت داشته ولی تاثیر منفی نداشت معدل بد  البته من ...

خب دلیل دیگه ای پیدا نکردم میترسم امسالم ینطور شه برام