2777
2789
عنوان

چه غذاهایی رو بهتر از همه درست می کنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 34 پست

قرمه سبزی 

فست فودی ها همشون 

سالادماکارانی و الویه

دلمه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه غذاهای ایرانی رو خوب درست میکنم اما مهارتی توی غذاهای خارجی مثل انواع پاستا و غذاهای آسیایی  ندارم.چون تست واقعی نکردم مزه هاشون رو نمیتونم دربیارم.قسمت بشه برم اون طرف چند تا رستوران خوب گیر بیارم ببینم طعم دقیقشون چیه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

منم آش ام خوب میشه، راز آش شما چیه؟

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
میشه به ما هم کشک بادمجون رو یاد بدین برا من چرب میشه خیلی 

بادمجون بهش نمک بزن بزار صافی تا تلخیش گرفته بشه 

بعد توی روغن داغ سرخ کن 

بعد پیاز داغ نعنا داغ سیر داغ بعد بادمجون رو له کن بهش اضافه کن آخر سر کشک رو اضافه کن با اب جوش بزیز، ی ربع با شعله کن جا بیفته با نمک فلفل سیاه 

عالی شده نوش جونتون ...لطف می کنید اگر یاد بدین 

پیاز داغ زیاد 

نعنا داغ زاد

سیر داغ زیاد 

بادمجان رو پوست میگیرم از وسط نصف میکنم  نمک میزنم بهشون ؛ ۵.۶ ساعت میزارم بمونه اینجوری موقع سرخ روغن نمیگیره 

بعد سرخش میکنم قشنگ 

بعدش یه پیاز نگینی خرد میکنم سرخ که شد با روغن کم بهش زردچوبه و فلفل اضافه میکنم بادمجون رو اضافه میکنم یه استکان آب میریزم میزارم بپزه 

آبش که تموم شد شروع میکنم به کوبیدند در حین کوبیدن بهش کشک و یه قاشق پیاز داغ و یکم نعنا داغ و سیر داغ اضافه میکنم 

بعد میریزم تو ظرف با پیاز داغ فراوون و سیر داغ و نعنا تزئین میکنم