2777
2789
آفرین مهم سالم بودن ،من خدا بهم پسر مریض داد فوت شد،فقط سالم باشه

خداصبرت بده عزیزدلم ،این حرفو فقط کسی میفهمه که درد کشیده باشه و بفهمه سالم بودن بچه خودش بزرگترین نعمته ،ادم بچش مریض باشه یه عمری میسوزه،خدا کنه فقط سالم باشه و عاقبت بخیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میترسم بچم دخترشه گناه داره شرایط زندگی واسه دخترا سخت تره فک میکنم مامان یه پسر باشم که فردا رو ...

اگر اون پسر یه دختر و بد بخت کرد چی، بهتره  از خدا یه بچه صالح بخای، 

بخاطر اینکه ای وی اف بعدش پی جی دی ک تعیین جنسیت...اونم میگن ممکنه لقاح دستکاری

من خودم اگه بخام بارداربشم میخام برم براتعیین جنسیت کاشت بنطرم راحت ترایترس رژیم ونداری واینکه مربصی های کروموزومی مطمئنی که بچه نداره

خداصبرت بده عزیزدلم ،این حرفو فقط کسی میفهمه که درد کشیده باشه و بفهمه سالم بودن بچه خودش بزرگترین ن ...

ممنون عزیز ،بعله فقط دنبال بچه سالم باشین بعد روی تربیتش کار کنیم سالم و صالح باشه چه دختر چه پسر مایه ع افتخار پدر ومادر

خورشیدام خدایا بازم شکرت
اقدام

رژیم رو که بگیر به هر حال عیبی نداره که دلت یه جنسیت رو بیشتر بخواد اما تو رو خدا این افکار رو از ذهنت دور کن که دختر بدبخت و بیچارست و همیشه یه مرد باید خوشبختش کنه چرا دختری تربیت نکنی که مثال زدنی نباشه که همه بچن دختر فلانی رو دیدی چه تربیتی چه موفقیتی چه خانومی

اخه میترسم بچم دخترشه گناه داره شرایط زندگی واسه دخترا سخت تره فک میکنم مامان یه پسر باشم که فردا رو ...

چرافک میکنیدشرایط زندگی برادخترسخت وقتی برابچه وقت بزاری وهزینه کنی به جاهای خوب چه ازنطرتحصیل چه ازنطرتربیت برسه پسرودخترنداره شرایط براهمه انسان هایکسان مگه اینکه خودمون بخایم به یه جنس بیشتراهمیت بدیم

چه جالب😐 تو عصر جاهلیت هم دختر و زنده به گور میکردن میگفتن می‌ترسیم تو جنگها به اسیری ببرنش😕

حالا شما داری تو عصر مدرنیته از این حرفا میزنی

تو الان همون گذشته ای هستی که فردا حسرت از دست دادنش را میخوری 💚 
چرافک میکنیدشرایط زندگی برادخترسخت وقتی برابچه وقت بزاری وهزینه کنی به جاهای خوب چه ازنطرتحصیل چه از ...

درسته ولی خب محدودیت هایی که اینجا برا دخترا هست بیشتره وگرنه خودم عاشق دخترم

درسته ولی خب محدودیت هایی که اینجا برا دخترا هست بیشتره وگرنه خودم عاشق دخترم

چه محدودیت هایی من خودم دوتادختردارم میخام براپسردارشدن اقدام کنم صرفابخاطراینکه دوست دارم پسرداشتنم تجربه کنم وگرنه محدودیتی یافرقی بین پسرودخترنمی بینم