2777
2789
عنوان

توی روز چند تا لیوان چای میخورین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 100 پست

ولی بچه ها اصلا از چای کیسه ای استفاده نکنید و همچنین از چای کهنه دم.

من خودم لاهیجانیم، اندازه چای کیسه ای،چای لاهیجان رو ریختم تو لیوان گذاشتم رو کتری به سختی بعد هفت هشت دقیقه یه مقدار رنگ داد. چای کیسه ها همه رنگن.

و البته با لیوان ایرانی امتحان نکنید چون بعد این ازمایش لیوان م به چوخ رفت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زیاددد  لعنتی این کتری روی گاز خاموش نمیشه ۲۴ساعت 😂😂😂😂

عین من هستین😂

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
چای خودش عامل سردرده ،من هیچوقت نوشیدنی گرم نمیخورم طبعم نمیکشه ،دلم شربت میخاد همیشه ،

من یادم نمیاد اخرین بار کی شربت و اب میوه مصنوعی و صنعتی خوردم

همش مضره و قند اضافی داره

https://abzarek.ir/service-p/msg/1099067
ولی بچه اصلا از چای کیسه ای استفاده نکنید و همچنین از چای کهنه دم. من خودم لاهیجانیم، اندازه چای کی ...

ممنونم 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
من یادم نمیاد اخرین بار کی شربت و اب میوه مصنوعی و صنعتی خوردم همش مضره و قند اضافی داره

خودتون تو خونه درست می کنید ؟؟؟

نصف استکون اونم صبحانه😁 اگه شوهرم شب هوس کنه بگه چایی دم کن اونم ی استکون اگه دم کنم اگه نه که همون نصف استکون صبحانه س😁

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞