چقدر کاشت ناخن و ژلیش زیاد شده کسایی که اهل ارایش و هیچی نیستن هم میبینی انجام میدن خانوم های گل طهارت برا خیلی کارا لازمه خواهشا برا اقدام به بارداری ناخن نذارید که قبلش غسل گردنتون نباشه با طهارت فرزند دار بشید انشالله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم جونم نازنینم. من از شما میپرسم با تلفن ثابتی که سیمش وصل نباشه میشه تماس گرفت؟ لاک و کاشت و اینجور چیزام همینه اول باید سیمت وصل باشه وصل شدن سیم هم یک سری مقدمات داره
خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
ناخنهاتون رو تقویت کنید ، خوش فرم بلند بشه. هر زمان دوست داشتید از لاکهایی که اسون پاک میشه بزنید. اگر بخدا یقین داری بدون که قطعا یه دلیل محکمی پشت این حکم خداهست. پس اعتماد کن
همون زهرا خانم فکر کنم که بدون هزینه ای کار مبیکرد
اره من چندتا از داستان هاشوخوندم واقعا حالم گرفته شد.....
من مشکل ناخن هم دارم تازه یه بار شنیدم اگه اینجوری بیماری باشه میتونی بکاری به سرم زده بود برم .....ولی اون متنو که خوندم کامل متنفر شدم دیگه دوست ندارم اصلا .....
💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اره من چندتا از داستان هاشوخوندم واقعا حالم گرفته شد..... من مشکل ناخن هم دارم تازه یه بار شنیدم ...
چه متنی بود؟
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️